Ga naar inhoud

areyan

Lid
  • Items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door areyan

  1. Hallo allemaal,

    Mijn laptop is uitgerust met windows 7 home premium. Mijnstartpagina is Google. Maar nu hangt daar plots, zomaar uit het niets, een tabblad van MSN aan vast inde Engelse taal. Ik kan een MSN tabblad in de Nederlandse taal downloaden, maardit Engels geval krijg ik maar niet weg. Ik ben een beginneling wat computersbetreft, daarbij komt nog dat ik weinig begrijp van de Engelse taal, maar hoegeraak ik van dat tabblad af?

    Alvast bedankt.

  2. Als ik bijlagen wil verzenden krijg ik steeds dit bericht. Sorry, ik ben al geen computerspecialist en mijn Engels is ook niet je dat. Wat kan ik doen om mijn e-mails met bijlagen te versturen?

    Mijn laptop werkt met Windows 7 home premium.

    Bij voorbaat mijn beste dank.

    host 172.20.10.155[172.20.10.155] said: 552

    5.3.4 Message size exceeds fixed maximum message size (in reply to MAIL

    FROM command)

  3. Sorry, maar ik kan het niet anders uitleggen. Als ik diezelfde berichten open in Windows Live Mail lukt het altijd, maar ik wil enkel openen in 'Hotmail'. Dus nogmaals, Hotmail openen lukt wél, maar mijn berichten vaak niet, tot ik een ander Hotmailadres probeer en dan terugkeer naar mijn eerste, en dan lukt het 'meestal' wel. Maar niet altijd, mag dan nog een keer of twee proberen. Hotmail blijft precies in de wachtstand staan, en ik heb al eens 10 minuten gewacht, maar moest het opgeven.

  4. Hallo,

    Mijn laptop werkt met Windows 7 Home Premium.

    Mijn probleem ontstaat wanneer ik een berichtin Hotmail wil openen en het niet lukt. Ik moet dit adres dan afsluiten en eenander Hotmailadres openen. Wanneer ik dan terugkeer naar het eerste lukt het vaaknog niet, en moet ik nog maar een keer eenander Hotmailadres openen alvorens terug te keren naar het eerste.

    Wanneer ik een bericht niet kan openen lopener in de blauwe balk bovenaan steeds puntjes van links naar rechts.

  5. post-6409-1417705321,6946_thumb.png

    Bedankt voor het verwijderen van het e-mailadres, maar het was wél een adres van mijzelf, en het klopte toch niet.

    Mijn vriendin geraakt er echter maar niet uit. Nu heb ik iets ontdekt, maar weet niet of het ermee kan te maken hebben. Al van bij de eerste keren dat ze haar laptop opstart krijgt ze telkens dit venstertje. Ze klikt het gewoon weg, maar bij de volgende keer "opstarten" staat het er terug.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.