Ga naar inhoud

pr1mate

Lid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pr1mate

  • Verjaardag 28-06-1983

pr1mate's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ik heb het eens bekeken. Niets stond op downloaden.Had wel deze week in mijn IDM een paar veranderingen gedaan. Trok blijkbaar sommige extenties automatisch binnen. Sinds ik het heb aangepast doet hij het niet meer. Wat ik wel nu nog veranderde is dat sommige extenties met vlc moeten geopend worden en niet andere plugins omdat deze meestal crashes veroorzaakte in het verleden. Alvast bedankt, ik denk dat mijn probleem is opgelost.
  2. Goeie middag, Ik zit reeds enige tijd met een probleem. Ik gebruik windows 7 en firefox als browser. Het is niet altijd, maar toch regelmatig als ik filmpjes op facebook of skoften wil kijken, wil hij in plaats van dit online af te spelen, het filmpje downloaden. Heeft er iemand een idee hoe ik dit kan voorkomen? Alvast bedankt! Bart
  3. Wel het probleem is dat ik die in het verleden had, maar deze niet werkte. Anders bestel ik er ene en zie ik of het helpt.
  4. Hi, Sinds enige tijd hebben wij een nieuwe printer. Ik heb daar cartridges van 123 ink ingestopt. (clones) Als ik foto's afdruk zijn er geen problemen. Als ik echter tekst wil afdrukken gooit hij strepen door de tekst. (minder duidelijk gedrukt) Als ik de printkop reinig, en een voorbeeld afdruk, geeft hij bij kleur geen probleem, maar bij zwart wel. (lijntjes lopen niet door) Heeft iemand enig idee wat dit kan verhelpen. Als het probleem zit bij de clone cartridge, vind ik dit raar want voor de kleuren lukt dit wel. Ik dacht gewoon (omdat ik niet zo hel veel afdruk) dat de cartridges gewoon te oud waren, maar ik bestelde nieuwe en dit geeft hetzelfde probleem. Raar is wel, dat als ik donker grijs neem ipv zwart, dat hij dit wel degelijk afdrukt. Alvast bedankt! Bart
  5. opgelost! Ietsm et de firewire poort. Configuratiescherm -> Apparaatbeheer -> IEEE BUS HOST CONTROLLERS en daar de optie bij energiebeheer "de computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te besparen" aanvinken. Alvast bedankt voor de hulp!
  6. Ja ik heb het eens bekeken maar ik denk niet dat ik er nog veel geld in ga steken. Hij loopt vrij ok nu. Als ik er nog iets aan doe, zal het een volledig nieuwe pc worden. Alvast bedankt! Het enige waar ik nog mee zit, is het feit dat ik mijn pcc handmatig moet afzetten. Aan de knop dus. Ik had vroeger xp staan maar heb er een win 7 bij gezet op een ssd drive. Ik moest steeds die 7 selecteren bij de opstart. Nu heb ik die xp er af gedaan. Wel wat moeten prutsen in de master boot, want een gewone format wilde hij niet doen en had he dan verwijderd met een installatie cd en dan via cmd de nodige aanpassingen gedaan bootfix. Heeft iemand een idee hoe ik er kan voor zorgen dat ik nu op de pc gewoon op afsluiten klik en dat hij dit ook effectief doet? Indien nodig open ik wel een nieuwe toppic.
  7. Kan ik dan die pc 6400 van 800 MHz gebruiken of neem ik best dezelfde dan dat ik al zitten heb? Gezien het nu DDR2 en 400 Mhz is. Alhoewel ik deze niet meteen vind op de webshop waar ik normaal ga.
  8. idd 2.94 ter beschikking. Ik heb een geluidskaart zitten denk ik. Tv kaart niet. Ik heb wel nog een extra externe geluidskaart via mijn steelseries headset. Mocht ik er nog 4 Gb bij steken, zou ik dank op dezelfde 2.95 blijven hangen of kan dit helpen. Al vrees ik dat DDR2 en 400 Mhz niet echt beschikbaar is. Wel Pc 6400, maar die ligt meteen op 800 MHz. Zou de kosten er niet willen insteken om dan te merken dat het evengoed niet gaat
  9. http://speccy.piriform.com/results/8mowjupaZTC7xgGWL2lro78 Bij deze
  10. Hey, Ik heb sinds enige tijd 4 gig aan geheugen zitten in mijn pc. Het probleem is dat er maar 2, zoveel wil werken. Ik heb al een bios update uitgevoerd maar dit heeft het probleem niet opgelost. Ik d acht ergens een proggie te laten lopen hebben een week of 2 geleden waarin te zien was dat mijn pc 8 gig aankon. Iemand een idee wat het probleem kan zijn? Ik voeg hierbij een printscreen van mijn computer eigenschappen.
  11. probleem bleek niet opgelost te geraken. Heb dan maar een format gedaan en windows 7 opgezet. Iedereen bedankt voor de hulp!
  12. heb door al die bestanden gezocht. Veel gevonden, dat wel, maar op het bureaublad vond ik ze niet terug. geen verwijderde items en zo. T was de volledige map die op het bureaublad stond, geen snelkoppeling. Ik zal nog eens goed zoeken, maar vind het toch raar. Thx all!!
  13. Ok bedankt al! Wel jammer dat ik nu nog niks verder sta maar weinig aan te doen he
  14. beiden uitgevoerd. Gezien dat de hieronder staande lijnen meteen terug stonden: O15 - ProtocolDefaults: '@ivt' protocol is in My Computer Zone, should be Intranet Zone O15 - ProtocolDefaults: 'file' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone O15 - ProtocolDefaults: 'ftp' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone O15 - ProtocolDefaults: 'http' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone O15 - ProtocolDefaults: 'https' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone Die malware uitgevoerd en niks gevonden.hijackthis na verwijderen.txt mbam-log-2011-06-06 (12-24-38).txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.