Ga naar inhoud

paul2014

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

paul2014's prestaties

  1. We gaan het probleem nogmaals toelichten. de instelling op de tablet staat op mass storage device zodat deze als harde schijf herkent word. Echter hij word niet herkent door mijn pc en door de laptop van mijn partner De asus memopad 7 hd word wel herkent door de pc man van de mediamarkt en ook op de pc's bij anderen thuis mijn usb poort herkent harde schijven ,usb sticks en ook mijn telefoon dus feitelijk doet deze het dus gewoon. Dat geld exact hetzelfde voor de laptop van hp van mijn partner herkenning van harde schijven usb sticks en mijn telefoon werken correct MAAR!!! nu blijkt dat ook haar telefoon ook een sony ook niet herkent word door haar en mijn pc De optie van Hotcore Zoek op deze website naar je tablet en download dan de drivers voor Windows 7 en installeer die! ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download heb ik proberen toe te passen zonder succes oftewel hoe installeer ik een driver ??
  2. Ik heb twee pc's staan waarbij ik als ik een usb stick, een harde schijf, of mijn telefoon er aan hang deze het gewoon doet. Echter als ik mijn asus tablet er aan hang word deze niet herkent. Op andere pc's word hij wel erkent. Ik moet wel bekennen dat we een bliksem inslag in de straat hebben gehad. Please help me out ik snap er geen drol van groet Paul
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.