Ga naar inhoud

Sniperkeuuhh

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sniperkeuuhh

  • Verjaardag 07-12-1992

Sniperkeuuhh's prestaties

  1. Het probleem van mijn gsm zelf is opgelost, ik heb samsung nog niet zo lang en het blijkt dat de gsm opnieuw opgestart moest worden. Dus dat probleem is al opgelost. Maar nu nog het probleem met mijn pc...
  2. Hey, Ik heb vandaag een microSD kaart gekocht van 2gb, Ik stak hem in mijn samsung E250 en die vroeg naar 'indeling?' en ik klik op ja (bij nee doet ie niks natuurlijk) En dan zegt die 'fout' Dan stak ik die in mijn laptop, met XP en ik probeerde hem te openen en dat ging niet, daarna nam ik formateren en dat deed die ook niet. Wat later ging ik naar mijn zus haar laptop met windows Vista, en daar lukte formateren wel. En toen kon ik het wel openen met haar pc. Dan probeerde ik het terug in mijn gsm, maar deed het nog niet. Toen stak ik hem nog eens in via mijn pc en dan gaf die de melding: 'PLAATS EEN SCHIJF OF EEN ANDER GESCHIKT MEDIUM IN STATION F'. Wat ik hieraan kan doen weet ik niet. Ik probeerde ook mijn broer zijn kaartje van 256mb en dat lukte ook niet. Deze gsm was vroeger van mijn zus, zij had ook een 2gb kaartje (juist hetzelfde als mijne) en toen werkte die wel! Nu ook niet meer. Wat kn het probleem zijn? Deze gsm kan max. 2gb aan las ik op het internet en ik probeerde eens met iemand op school een 4gb erin te steken (werkte ook niet) Zou dat misschien de oorzaak van het probleem zijn? Kan iemand mij helpen? (Sorry als iemand dit probleem al eens heeft gepost, maar die vond ik dan nergens)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.