Ga naar inhoud

BjornBjorn

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BjornBjorn

  1. Dus het is totaal niet van belang dat mijn piek er veel anders uit ziet? Wat is dan de reden dat andere signalen over meerdere kanalen werken?
  2. Om mijn WiFi netwerk te verbeteren heb ik Inssider gedownload. Nu heb ik een 5ghz netwerk via een Apple AirPort Extreme uit Amerika. Ik zie echter dan mijn signaal veel meer een piek is, waar andere signalen breder zijn. Als ik van kanaal wissel zie ik dit nog steeds. Iemand een idee hoe dit kan? Zie bijlage
  3. Ik krijg geen foutmelding, hij laat gewoon stukken tekst niet goed zien. Op het moment heb ik geen voorbeeld, ik probeer deze te verzamelen. Kan het zijn dat de iPad die wel verkeerd opent?
  4. Hoi allen, Via Excel heb ik een macro gemaakt waar automatisch PDF's opgeslagen worden van mijn Excel bestand. Deze worden op Mac Office gemaakt en ook verzonden naar andere mac's/iPad. Nu is het probleem dat sommige computers deze bestanden niet goed kunnen openen. Kan er iets mis gaan met de stappen die ik onderneem of zou het probleem binnen de computer van de ontvanger zitten? Bjorn
  5. Oke, het is dus onmogelijk om een waarde te selecteren in een draaitabel. Er komen per persoon namelijk verschillende waarden voor verschillende data en die komen in 1 overzicht. Ik denk dus niet dat een filter mogelijk is.
  6. Hoi allen, Ik ben bezig om een overzicht te maken via draaitabellen en deze wil ik uiteindelijk opslaan als pdf. Ik heb dus een ruwe dataset, welke ik orden via een draaitabel. Uit de ruwe dataset wordt bijvoorbeeld persoon 1 geselecteerd, daar komt een overzicht van, die ik opsla als pdf. Daarna doe ik dit ook voor persoon 2, 3 enz enz. Dit zullen we vaker moeten doen door het jaar, dus ik hoopte dat dit ook via een macro kon. Nu is het me niet gelukt om een keuze in een draaitabel 'op te kunnen nemen' in Excel. Is dat wel mogelijk? Groeten, Bjorn
  7. Oke negeer het vorige berichtje maar, dan heb ik opgelost. Helaas zie ik nu overal N/B, is iets minder mooi maar daar valt mee te leven. Daarnaast trekt hij nu de lijn door, kan ik dan ook nog voor de optie kiezen van geen lijn tussen de punten? Dit kan een beetje verwarrend werken namelijk.
  8. Oke dat werkt al goed, maar nu heb ik het probleem dat ik ook ondermeer het gemiddelde bereken van deze waarden. Kan ik het gemiddelde, minimum, maximum enz. berekenen van cellen die niet N/B hebben?
  9. Dat heb ik inderdaad allemaal al geprobeerd. Maar als ik die instellingen selecteer verandert er niks!
  10. Hoi allen, Ik heb zojuist al een vraag gesteld en hier had ik heel snel antwoord op, waarvoor dank. Ik heb echter nog een klein probleem. Ik maak vanuit een draaitabel een grafiek, maar soms heb ik missende waarden. Deze worden door de grafiek geinterpreteerd als 0. Wat ik geselecteerd heb bij de instellingen van Excel (Interpoleren, nul weergeven of Geen (open laten)) hebben hier geen effect op. Heeft iemand een idee hoe ik kan voorkomen dat hij naar 0 schiet? Ik heb al een formule die er voor zorgt dat er niks in de tabel komt te staan, nu nog in de grafiek. Bij voorbaat dank.[ATTACH]31987[/ATTACH] Voorbeeld.xlsx
  11. Het is me inderdaad gelukt. Ik heb het even nagekeken en ik ben er tevreden mee!
  12. Het is me geloof ik getest. (omdat de database heel groot is ga ik morgen even verder met het steekproef gewijs controleren)
  13. Oke dat lukt inmiddels, maar als ik dat doe, dan gaat hij nog steeds dezelfde regel vergelijken. Ik verschuif de data bijvoorbeeld van H11 (wat I11-J11 is) naar H12, dan is dat I11-J11. Kan ik die formule ook niet mee ophogen?
  14. Dat is me niet helemaal duidelijk. Dit is de opmaakregel (zie Link)? Hoe trek ik die nu door?
  15. Dat bedoel ik inderdaad. Nu is de vraag of ik dat meteen voor meerdere vakjes in 1 keer doen of heb je in dit geval de drie vakjes apart gedaan?
  16. Hoi allen, Ik heb een probleem met het doortrekken van voorwaardelijke opmaak. Wat ik wil, is dat wanneer een verschil tussen 2 waarden groter is dan een vastgestelde waarde, deze een kleur krijgt. (Zie bijlage) Doordat ik gebruik maak van een draaitabel worden mijn resultaten meteen in een nieuwe tabel gezet. Deze staat rechts in het midden. Wat ik nu wil, is dat meetmoment 2 van persoon 2 rood wordt omdat het verschil groter is dan de SD. Dus de formule die ik wil is: (I12-J12)>I16-> rode kleur. Nu kan ik bij voorwaardelijke opmaak vinden dat ik een formule kan gebruiken en ik krijg het voor elkaar voor 1 vakje. Nu wil ik echter dit doortrekken naar vele vakjes. Kan ik dan meteen een rij selecteren en hierin zeggen dat het verschil vergeleken moet worden met de SD? (I16) Het probleem zit hem dus in het doortrekken naar andere vakjes in de rij. Ik hoor het graag! Voorbeeld.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.