Ga naar inhoud

Nick013

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nick013

  1. bedankt voor de info. De laatste dagen geen probleem meer gehad maar mocht het er terug zijn is dit het eerste wat ik zal proberen!!
  2. bedoel je dit? http://speccy.piriform.com/results/fvEXWXjfqYGbTsHlc6QKFYo De voorgaande dagen was er geen probleem met de klok. Vandaag na opstarten gaf hij terug 31/01/2001 aan..... MVG Nick
  3. beste, kan je me even uitleggen hoe ik dat moet doen? Mijn klokje staat nu wel juist maar ik krijg nog steeds dezelfde foutmelding als ik de tijd probeer te synchroniseren met het internet. Denk dat ik voorlopig wel zo ook zal kunnen werken zonder problemen zeker? gr Nick
  4. beste, gisteren is mijn PC gecrashed en kon ik niet meer op internet omdat mijn datum op 01 januari 2001 stond. Nu probeer ik al een tijdje mijn internettijd te synchroniseren maar dat lukt me niet. Ik heb reeds verschillende tips uitgeprobeerd waaronder: * nieuwe batterij in moederbord * via services de "windows time" herstart * via "cmd" net stop w32time (en druk op enter) w32tm /unregister (en druk op enter) w32tm /register (en druk op enter) net start w32time (en druk op enter) w32tm /resync (en druk op enter) Deze laatste was een tip op jullie forum maar hier wordt steeds de toegang geweigerd of krijg ik een system error 5???? Iemand nog een tip?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.