Ga naar inhoud

PietKonings

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door PietKonings

  1. Prima, mag een slotje op.
  2. Nee hoor, ik zeg net dat ik SOM.ALS ben gaan gebruiken.
  3. Ja klopt, die reden is dus ook de reden dat ik nu SOM.ALS gebruik. Ik kan de bovenste regel wel gaan vastzetten en dan SOMPRODUCT gebruiken, dat is nog een overweging waar ik over aan het denken ben. Heb nog een paar weken voor de competitie begint.
  4. Dankjewel, maar het 'probleem' blijft bestaan. Als ik op rij 35 "brt" invul komt de foutmelding terug.
  5. Sorry, voor mij niet. Maar dat is mijn probleem. SOM.ALS werkt iig. Dankjewel voor de hulp.
  6. Maar waarom dan een foutmelding bij het woord 'brt', en niet bij een spelersnaam?
  7. Dat het geheugen (8GB) voor 50 rijen geen probleem zal zijn. Ik begrijp gewoon niet waarom het invullen van de 'koptekst' een probleem geeft.
  8. In het voorbeeld zijn het amper 50 rijen, dus dat zal het probleem niet zijn.
  9. Dank voor je reactie. Ook bij het inkorten van de rijen vindt hetzelfde plaats. Ik had het zo laten staan, tegen het einde van de competitie heb ik ongeveer 10.000 rijen. Typisch is nu ook dat bij het invullen van het woord 'speler' in de cel boven de namen de berekening blijft staan. Vul ik 'brt' in boven het aantal gemaakte beurten dan valt de berekening weg en krijg ik de melding: 'Een waarde in de formule heeft een onjuist gegevenstype'. Bij het gebruik van SOM.ALS werkt het goed. Ook bij meer dan een miljoen rijen !! Wat veroorzaakt nu het probleem bij SOMPRODUCT?
  10. PietKonings

    SOMPRODUCT

    Dag, Bij het gebruiken van de formule SOMPRODUCT loop ik tegen het volgende probleem aan. Ik wil optellen hoeveel beurten iemand gebruikt per wedstrijd en dat lukt bij het optellen van een uitslag. Wil ik meerdere uitslagen optellen dan krijg ik de foutmelding ; fout in waarde. Verwijder ik de tekst in de rode omlijnde vakjes, dan telt Excel wel door. Met tekst in de vakjes dus niet. Begrijp daar niets van, er staat immers meer tekst in de kolom. Heeft er iemand een idee? tekst.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.