Ga naar inhoud

sjonny75

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sjonny75's prestaties

  1. Helaas 1) gedaan, hij begint de bestanden te laden, stopt met laden laat heel kort 1 sec of zoiets een blauw foutscherm zien waar iets te lezen staat van "Windows kan" en dan springt hij terg naar het startscherm waar je dan in de bios zou kunnen helaas doet hij dan helemaal niks meer en kan gewoon uren op dit scherm staan zonder dat er iets gebeurt. ik hoop dat je nog andere opties hebt want deze gaat niet werken sterker nog alle opstartopties die daar staan brengen hetzelfde te weeg helaas. ik hoor graag van je.
  2. Ja daar kan ik komen en heb deze optie zien staan.
  3. Ja, ik kan direkt met F8 in de bios. Alvast bedankt voor de hulp.
  4. Hallo, Ik heb een probleem met een packard bell Laptop. Hij start wel gedeeltelijk op geeft aan dat hij systeemherstel moet doen. Vervolgens kan dat niet en is er foutcode 0x80070003 Herstel schijven ziet hij ook niet en tevens de C schijf ziet de laptop niet meer. Ik weet niet wat het veroorzaakt heeft het is de la[ptop van mijn zoontje en die zegt dat hij niks deed en dat hij zomaar uitsprong. Ik heb al veel online gekeken maar kom niet verder ik kan wel in het Dos systeem Windows zit op X: maar als ik commando c: geef kan hij deze niet vinden. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Sjon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.