Ga naar inhoud

Grammont

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Grammont

  1. Beste, Na een opkuis van mijn PC (na spam virus) samen met jullie hier werkt mijn printer niet meer. No hard feelings Als ik nu wil printen (HP Laserjet 1020) dan krijg ik continu de boodschap 'Toepassing voor Spooler-subsysteem werkt niet meer en is gesloten. Heropstarten van de printerspooler helpt maar enkele seconden en dan weer zelfde boodschap. Mvg, G.
  2. Thx for everything. 'Nu zou ik zeker je wachtwoorden op je belangrijkste programma's nog wijzigen' Bedoel je daarmee email, facebook, gmail en dergelijke?
  3. Alweer een stapje verder. Zie bijlage [ATTACH]32205[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
  4. Bij deze de log file [ATTACH]32181[/ATTACH] zoek-results.log
  5. Zie mijn huiswerk in bijlage. G. [ATTACH]32153[/ATTACH] log.txt
  6. Beste, Ik ontvang sinds kort in grote aantallen emails waarbij ik een notificatie krijg dat de afzender niet bestaat. Net alsof ik massa's emails naar die vreemde hotmail, yahoo, aol, ... adressen stuur. Mijn provider verwittigd en die zeggen dat het om een virus op mijn PC gaat. Hoe kan ik dit stoppen vooraleer mijn provider mijn email account blokkeert wegens teveel mails? Mvg. G.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.