Ga naar inhoud

GJRo

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

GJRo's prestaties

  1. ik heb Magix Video de luxe Plus 2015 ontvangen en geinstaleerd. Het probleem is nu verholpen en kan ik gewoon weer DVD branden.
  2. Ik heb, om van het probleem af te zijn MAGIX Video deluxe 2015 moeten bestellen en wacht nu op de levering en dan gaan we het installeren. Bedankt voor het meedenken.
  3. Sinds ik mijn computers van window 7 en 8 naar window 10 heb upgrade zie ik bij het Magix Video16 mijn DVDbrander niet meer. En terwijl deze wel in te zien is in het apparaten bestand en vervolgens bij het aanklikken naar behoren behoord te werken. Wie kan mij daarbij helpen.
  4. Bedankt voor het medenken. Maar niets help, dus ik heb de computer maar naar de computerchirug gebracht voor een computeringreep. Afwachten hoe dit afloopt..........
  5. Het RSIT 32 bit bestand kan ik downloaden maar op het moment dat ik het icoontje op mijn bureaublad wil plakken krijg ik een melding en kan verder niets meer. Mijn voorkeur gaat toch uit nar het volledig leeg halen van mijn harde schijf.
  6. Wie kan mij in Jip en Janneke taal uitleggen hoe ik mijn harde schijf kan formateren. Ik heb een hoop narigheid inmiddels op mij harde schijf staan en kan ook geen software instaleren en verwijderen omdat ik een melding krijg dat ik niet gemachtigd ben. Ik heb op mijn computer Windows 7 Ultimate geinstalleerd en dit is door een computerfirma enige jaren geleden erop gezet. Dus ik ben niet in het bezit van een Windows DVD. Wie kan mij uit de brand helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.