Ga naar inhoud

VIV

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VIV

  • Verjaardag 31-08-1962

VIV's prestaties

  1. VIV

    router

    alvast bedankt voor je uitleg. Hebben wel telefonie en dig. tv van telenet. Onze bedoeling is van uiteindelijk 2 pc'svin gebruik te hebben. Eén ervan werkt met windows vista, oudere met windows 2000 prof (deze zal al wel geen kaart hebben, moet ik nazien) (hoe kan je dat checken op je pc of er een kaart aanwezig is ?) Of het gebruik dus van 2 pc's zal lukken laat ik nog best even in het midden. Daarnaast is het de bedoeling van de pc die nu werkt draadloos te kunnen maken. Kom dan al weer op een andere vraag, pc's die je dan met elkaar verbindt, moeten die dan onder hetzelfde besturingssysteem werken ?
  2. VIV

    router

    wat is een ethernet kaart ? die zit er dus niet standaard in, neem ik aan en met die ethernet kabel moet je een verbinding maken tussen pc en hoe moet ik het noemen de aansluiting van telenet die verbinding is dan toch maar éénmalig ?
  3. bij nazicht blijkt dat het windows 2000 prof is ipv win98 sorry specificaties van de pc, waar vind ik die ? is dat bij systeembeheer ? je ziet het ik ken er niets van
  4. VIV

    router

    HOe werkt een router nu precies ? Wat heb je er allemaal voor nodig ? bedankt Viv
  5. Op een laptop heb ik het oude windows 98 staan. Ik wil dit nu vervangen door Windows Vista. HOe ga ik het beste te werk ? Alle programma's er eerst afdoen en dan W98 vervangen door WVista ? Ken er niet veel van, dus alle hulp is welkom. Alvast bedankt. Viv
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.