Ga naar inhoud

PeterCremers

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PeterCremers

  • Verjaardag 31-10-1946

PeterCremers's prestaties

  1. Hi tbettin, Het is gelukt. Alles werkt weer fantastisch. heel erg bedankt!! Peter
  2. Hi Tbetin, heel hartelijk bedankt voor je snelle reaktie. Ga het proberen! Je hoort nog het resultaat, grtn, Peter
  3. Sinds kort merk ik dat ik mijn dvd/cd in mijn laptop niet meer kan benaderen. Ook in het overzicht onder `Computer`staat hij niet meer vermeld. Mijn besturingssysteem is windows vista. Wanneer ik naar apparatenoverzicht ga zie ik bij de DVD/CD de gele waarschuwingsdriehoekjes staan. De boodschap luidt ´Kan het apparaatstuurprogramma voor dit apparaat niet in het geheugen laden. Mogelijk is het stuurprogramma beschadigd of het ontbreekt )code 39'. Wanneer ik de stuurprogramma´s vervolgens verwijder en ze wil herinstaleren krijg ik de melding dat ik reeds het beste stuurprogramma heb geinstalleerd. Wie heeft er een oplossing? Bij voorbaat heel hartelijk dank.
  4. Als ik het icoontje van mijn internet browser dat op het bureaublad staat aanklik komt het browserscherm (in dit geval ZIGGO) niet meteen met een volledige scherm op. Wat hieraan te doen? iemand een advies? Hartelijk dank!:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.