Ga naar inhoud

Baellon

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Baellon's prestaties

  1. Ik ben er in geslaagd het probleem op te lossen, blijkbaar was er ergens in mijn registery iets corrupt. Ik heb dan met het programma DriveCleanup dit kunnen oplossen. Nu werkt alles naar wens. Toch bedankt voor jullie reacties en dat jullie me wouden helpen.
  2. Ik heb nog even gezeicht en ik ben vrij zeker dat ik alle drives heb geinstalleerd want wanneer ik mijn pc opstart in veilige modus werkt alles perfect. Wanneer ik echter terug normaal opstart nietmeer.
  3. Voor ben ik het gaan opzoeken op internet, en volgens de fabrikant van mijn externe HDD heb je geen drivers nodig. Mijn computer is samengesteld uit meerdere onderdelen en dus niet van een vast merk. De poorten aan de achterzijde zijn 2.0 maar mijn externe HDD heeft een 3.0 poort. Ik had je graag een screenshot van schijfbeheer getoont maar wanneer ik mijn harde schijf insteek blijft dit venster gewoon laden en komt er niets. Wanneer ik ze uittrek werkt het weer gewoon.
  4. Ik heb een volledige zuivere installatie gedaan, dus windows is helemaal nieuw. Wanneer ik naar apparaat beheer ga kijken staat er nergens een vraagteken bij, de harde schijf word zelfs herkent als USB mass storage.
  5. Hello, Vandaag heb ik mijn pc geupgrade van windows 7 naar windows 8.1. Dit was allemaal geen probleem en updates in installeren ging ook goed Nu de problemen deden zich voor wanneer ik mijn externe HDD wou insteken om programma's te installeren. Wanneer ik deze achteraan in mijn USB poorten steekt herkent mijn pc deze (komt erbij bij device manager) maar als ik naar mijn computer ga dan staat er enkel "logical drive" zonder enige info van hoe groot deze schijf is en kan ik er ook niet op klikken. Ik heb dan geprobeerd een usb stick in te steken en deze doet het wel. Nu het vreemde is dat wanneer ik mijn externe HDD vanvoor in mijn USB poorten steek, doet hij het wel en werkt hij perfect. Iemand enig idee hoe dit komt en hoe ik dit kan oplossen? Groeten Baellon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.