Ga naar inhoud

DigiBear

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DigiBear

  1. Gaan we doen! Tot zover héél hartelijk bedankt!! Zodra we weten of het allemaal werkt melden we ons opnieuw hoor.
  2. Maar moet er dan in de pc geen extra card ingezet worden? we hebben de grabby met usb aangesloten maar nog steeds wel geluid, géén beeld.... De videorecorder doet het op onze gewone tv prima hoor! Overigens heb ik de grabby en videorecorder ook nog eens geprobeert op mijn laptop maar daar hetzelfde resultaat, wordt er wanhopig van!
  3. Inderdaad doet de videocamera het wél goed (die is aangesloten met de 3-tulip stekkertjes. Dus mogelijk ontbreekt er een zogenaamde composite-card in de computer?? maar als dat zo is weten we toch nog niet wat we dan moeten aanschaffen. Enig idee ?
  4. OK, gedaan! hopelijk helpt het?[ATTACH]33433[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
  5. oeps...sorry, had niet gezien dat er een tweede pagina was.. wat een digibeet he? maar we leren... hebben het zoek.exe uitgevoerd en zullen het logje erbij doen. alvast dank!zoek-results.log
  6. Heeft u mogelijk al enig idee hoe nu verder? al onze hoop is op u gevestigd...
  7. Zit het logbestand er nu bij? fijn dat u dat allemaal voor ons doet! log.txt
  8. Beste, Dank voor uw antwoord maar wij begrijpen het niet helemaal.... wij hoeven geen tv-beelden op onze desktop dus Digitenne is niet nodig. Zoals eerder gemeld willen we oude video-banden overbrengen naar de pc met de grabby van Terratec. Wij krijgen geen beeld als we dat aansluiten, wel geluid. Mogelijk mist er inderdaad iets op onze pc maar graag willen we weten wát we dan moeten aanschaffen/installeren om het toch voor elkaar te krijgen? Dank alvast voor uw geduld!
  9. http://speccy.piriform.com/results/epgN6Q0pzGOionQsDN5tZsv hoop dat ik het zo goed gedaan heb?
  10. Alvast dank voor al je inspanningen! Na dit gezegd hebben ben ik aan het downloaden gegaan en heb inderdaad Speccy geínstalleerd, alleen... ik weet niet waar ik naar moet kijken (dom?) Ik zal hier wat knipsels bij doen, wellicht zie jij wat er wel of niet in zit of welke afbeelding je nog meer moet hebben daartoe? het wordt een beetje akabadabra voor mij als gepensioneerde digibeet. so sorry.
  11. Dank voor uw antwoord. Inderdaad hebben wij een dergelijke scart met in/out aangesloten aan onze video-recorder en toe geprobeerd met de Grabby onze oude banden over te zetten naar de pc. De Grabby wordt immers aan de andere kant met usb aangesloten? Resultaat wel geluid, géén beeld. Wij hebben Pinnacle 16 als software op de pc staan en die kan wél vanaf de camcorder Sony wel beelden en geluid opnemen en afspelen daardoor dachten we dat er niks mis is met de computer die relatief nieuw is. Blijkbaar hebben we dus in de pc nog een extra card nodig om beeld te kunnen krijgen. We gaan eens op zoek naar een card die we zelf in de pc kunnen inbouwen, wellicht ligt daar toch het probleem? Jammer dat, hoe jonger de pc is, hoe minder er in zit, zeg ik dat goed?? Is er iemand die voldoende technische knowhow heeft om vanaf een afstandje in de beschrijvingen van de Hp P6-4004 NL te kunnen zien of er een dergelijke card inzit of niet?? wij kunnen hem wel openschroeven maar zien van alles maar begrijpen niet wát we zien...sorry....
  12. Wij hebben een HP desktop pc P6-2004 NL en willen daarmee graag oude videobanden overzetten. Daarvoor willen we de grabby van Terratec aanschaffen maar ik lees op internet veel over het feit dat er dan wel geluid maar geen beeld wordt overgebracht omdat deze pc geen zgn composite-aansluiting zou hebben? (weten zelf niet wat dat betekent hoor) We hebben het eerder geprobeerd met een grabby van iemand anders en inderdaad... werkte zoals hierboven omschreven, wel geluid, geen beeld! We hebben een in-out scart naar het videoappaaraat aangesloten met 3-kleuren tulip. Aan het bedoelde grabby van Terratec zit echter ook een video-s-kabeltje. Is er een scart kabel met in-out plus video-s aan de andere kant? misschien dat het dan zou werken? of heeft iemand een ander idee hoe het komt dat we geen beeld krijgen? Overigens hebben we wel beeld als we de video-camera aansluiten op Pinnacle, dus blijkbaar zit het probleem niet in de pc, of is dat verkeerd gedacht. Hadden we nu van de pc maar net zoveel "kaas gegeten" als van machinaal borduren.... Degene die de oplossing kan aandragen verblijden wij met een shirt naar keuze met opdruk naar keuze!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.