Ga naar inhoud

Chimera

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Chimera's prestaties

  1. http://speccy.piriform.com/results/4JAN4GqLyYvtCzyZBkrbwn1
  2. Ik maak nooit gebruik van een draadloze muis, maar de muis van mijn laptop dus ik zou het niet weten. Maar het gebeurt niet altijd. Toch wel in de meeste gevallen dat ik op mijn laptop ga.
  3. Hallo allemaal, Ik heb een probleem die ik moeilijk kan uitleggen. Ik zal het met een voorbeeld zeggen. Als ik nu op de rechtermuisknop klik op eenieder website of programma of whatever en een optie selecteer, dan blijft de 'tekst' van deze optie hangen op mijn scherm. Het gaat alleen weg als ik me afmeld en opnieuw aanmeld. Het is heel erg irritant omdat het heel afleidend is. Ik heb hier een afbeelding bijgezet om te laten zien wat ik bedoel. In dit geval had ik op het internet icoontje geklikt om meer opties te kunnen zien, ik had 'netwerkcentrum openen' geselecteerd, maar nadat ik hierop had geklikt, bleef de tekst ervan dus nog hangen. Kan iemand me helpen om hiervan af te geraken? D:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.