Ga naar inhoud

Cobra007

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Cobra007's prestaties

  1. Hallo, Ik heb eens een vraag i.v.m mijn playstation 3 en speedtouch 546v6 modem, ik wil mijn ps3 in een nat type 1 hebben, heb op het net gezocht en gevonden hoe je dit moet doen, ik krijg mijn ps3 wel in een nat type 1 maar als ik de volgende dag mijn internet opzet en gebruik ik eerst mijn laptop en dan ga ik met mijn ps3 eens kijken of ik nog steeds een nat type 1 heb maar dat is niet zo, elke keer heb ik een type 3, en als ik de modem herstart en ga dan als eerste met de ps3 op het net heb ik een type 1, nu is mijn vraag hoe stel ik mijn speedtouch modem in zodat de ps3 zijn nat type 1 blijft behouden zonder dat ik de modem moet herstarten want dat is best wel irritant, weet iemand hier een oplossing voor. Alvast bedankt.
  2. Die video is niet juist, je moet als repeater ook Auto. Configure LAN IP Address aanvinken anders werkt het niet, en je kan perfect de repeater een eigen ssid geven anders dan het draadloos netwerk ssid, je kan zelfs een ander paswoord gebruiken om toegang te krijgen tot de repeater, maar heb wel het zelfde paswoord gegeven omdat dat gemakkelijker is, zo heb ik mijn settings staan in de repeater en het werkt perfect, wat je wel het zelfde moet nemen als je draadloos netwerk is de Remote Network Name (SSID): en paswoord deze settings zijn verplicht het zelfde als je draadloos netwerk anders weet de repeater niet welk netwerk hij moet versterken, en heb op de repeater 3 groene streepjes en een blauw puntje, indicatie dat de repeater werkt en het blauwe puntje geeft aan dat er internet toegang is. En de andere repeater die ik gebruik als toegangs punt (draadloos netwerk) blijft nu wel toegang geven tot het interne setting menu, dus voor mij is mijn vraag beantwoord.
  3. @jootje: heb jij Auto. Configure LAN IP Address: aangevinkt? zo niet doe dit eens, en zet achter de ssid naam eens een 2 zodat je weet dat dat netwerk ook werkt want als jij dezelfde naam gebruikt zie je niet op welk draadloos netwerk je zit, en op deze manier kan jij ook daadwerkelijk testen of de repeater werkt en je deze internet toegang geeft. Nu ff mijn probleem, ik krijg ook toegang tot 192.168.1.1 (ik heb het ip veranderd naar 1 ipv 10 maar of dit blijft werken is nog een vraagteken. afwachten dus.
  4. Hallo, Ik heb 2 repeaters van maxxter van de action, de één als toegangspunt en de ander als repeater maar als ik alles heb ingesteld krijg ik geen toegang tot de repeater meer via http://192.168.10.1/. Weet iemand hier een oplossing voor? Als ik iets wil veranderen moet ik eerst de repeaters resetten alvorens ik toegang krijg. Het instellen van het toegangspunt en de repeater ging snel en gemakelijk tegenover als ik andere mensen hier over hoor gaat het bij hen juist moeilijk . Al vast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.