Ga naar inhoud

ralphl

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ralphl's prestaties

  1. de computer was zo ingesteld dat die aanging door middel van de switch op de voeding, omdat ik eerst de onderdelen heb gebruik voor iets anders waar ik geen startknop had. de startknop heeft geen led. op mijn moederbord heb ik geen led lampje (gigabyte ga-990fxa-ud5) de bedrading heb ik nagekeken en alles zit op zijn plaats, de voeding heb ik ook veranderd maar nog steeds niets. naast mijn startknop op de case heb ik 2 led lampjes, een ledje met een batterij ernaast, en een ledje met een vonkje ernaast, misschien dat ik er vandaag nog een foto van kan posten. ik zal voor het zekere nog eens de bedrading nakijken
  2. ik zit met een nogal raar probleem. gisteren wou ik op mijn zelf in mekaar gestoken pc windows installeren. dat is niet gelukt aangezien ik weg moest. ik heb de computer uitgeschakeld die avond, nu wou ik deze middag verder gaan met de installatie, maar de computer ging niet aan. ik heb van alles al gecheckt, maar ik vind het probleem niet. als ik mijn computer aanzet via de switch aan de voeding gaat er op mijn case 2 lampjes branden (die van een batterij en een vonkje) de muis gaat ook aan en het toetsenbord ook. fans draaien niet. ik heb de voeding+kabels (voor cpu,mobo en dergelijke) al veranderd. de batterij op het moederbord heb ik er ook al eens uitgehaald en na 10 min terug ingestoken maar de pc gaat nog steeds niet aan. iemand die mij kan helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.