Ga naar inhoud

Fredje_lewis

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Fredje_lewis

  1. wat kost een nieuwe brander voor een laptop dell vostro 15 3000 series
  2. ik heb al verschillende programmas gebruikt, ashampoo burning studio, burn aware free, nero lite... geen enkele werkt. ik weet niet, ik brande vroeger niet niet veel, heb wel een format gedaan, win10 er terug opgzet, en de drivers via de site van de dell vostro geinstalleerd. ik heb nog niet geprobeert gewone bestanden te branden. zal dit eens testen. ik gebruikte vroeger altijd die cd-r, en doe dit nog steeds geen garantie op de laptop
  3. ik zeg niet dat ik programmas wil branden. ik wou audio cd branden, maar het is mislukt. en neen ik gebruik niet iedere keer deschzelfe schijf. hij leest wel, en je hoort hem draaien, maar lukt niet
  4. hallo, ik kan namelijk geen cd branden. ik heb een laptop dell vostro 15 3000 series met windeows 10 ik heb een aantal programmas erop om te branden, maar geen enkele lukt. iedere keer zegt hij dat cd branden mislukt is, wat kan ik daaraan doen ?
  5. ja die firewall heb ik gevonden, maar normaal moet deze toch vragen of iets mag toegelaten worden of niet ? of moet je deze in leermodus zetten ? en moet dat daarop blijven staan ?
  6. ik heb dus de bullguard eraf gegooid, en eset internet security 30 dagen trail genomen. is deze beter, werkt in ieder geval licht. iemand die weet hoe je werkt met de firewall ervan ? er komt niets van regels in die zijn goedgekeurd of hij vraagt niets of toe te laten of te blokkeren.
  7. oeie, dat wist ik niet... wat raad je dan aan die goed en licht is ?
  8. ik heb ondertussen de bullguard internet security trail voor 60 dagen erop gezet. iemand ervaring daarmee ?
  9. oeie, allemaal engels, versta er niets van. iemand die kan helpen
  10. waarom kan ik in win10 geen local group pilicy vinden ? als je dat opzoekt moet dat er zeker zijn, maar bij mij blijkbaar niet. iemand een idee ?
  11. en verdwijnt dit dan met latere updates ? normaal heb ik de laatste versie van win10 home.
  12. hoi iedereen, ik heb windows 10. maar het valt mij op dat hij gelijk in 2 talen werkt, in windows zelf alles goed. maar als ik hem herstart zegt hij eerst "opnieuw opstarten" en paar seconden later zegt hij "restarting". ook als ik hem opstart zegt hij "welcome" met een C in plaats van een K iemand een idee ??
  13. ja, maar dat gaat om de iconen en tekst te verkleinen, wat is de registerwaarde voor te vergroten dan ?
  14. weet iemand hoe ik in windows 10 de tekst die onder mijn desktoppictogramman staat meer ruimte kan geven, zodat er meer tekst naast elkaar staat in plaats van gesplits en onder elkaar
  15. iemand een idee welke beveiligign ik het best neem, graag firewall en virusscanner in 1. heb al ghostpress als beveiliging tegen keyloggers ik zat te denken aan kaspersky internet security. of is de free versie daar ook goed van. met daarbij de firewall van windows 10 ?
  16. hoi, weet iemand een heel goed gratis alternatief voor microsoft office. iets dat er heel goed op trekt en waar ik office documenten kan in openen.
  17. Beste, ik draai op allebei windows 7, maar voor ik de host geformatterd heb ging het wel, dus zou het nu ook toch moeten lukken en hoe log ik dan in als admin ?
  18. Ik had thuis een thuisgroep gemaakt zodat men vrouw op haar laptop aan de documenten van mijn desktop kon (desktop is de hoofd - host PC) nu heb ik een herinstallatie gedaan van de dekstop, maar nu klopt er iets niet met het thuisgroep op de laptop heb ik hem vergeten eraf te halen, en nu zijn er problemen om een nieuwe te maken op de laptop zegt hij dat ik geen verbinding kan maken met de thuisgroep, dat de thuisgroep nog niet is gemaakt. en kan ook geen thuisgroep verwijderen op laptop. dus ik denk dat ik de laptop uit de thuisgroep ga moeten krijgen, maar hoe ?? en op de dekstop kan ik geen nieuwe maken, enkele lid worden
  19. iemand enig iedee hoe ik de kalender van mijn Hotmail kan verwijderen online via msn.be ? want met die nieuwe outlook uiterlijk kan ik gelijk niets meer doen. wil de gehele kalender verwijderen ?
  20. Hallo iedereen, Ik ben nieuw op het forum, en kan momenteel nog geen nieuw bericht posten, weet niet hoe het komt. maar of toch even weten of ik goed beveiligd ben zonealarm free antivirus en firewall (de firewall is standaart ingesteld als zelf leren) dus doet de firewall alles zelf, moet nooit aanvinken toelaten of weigeren, de firewall kijkt zelf wat veilig is. is dat genoeg voor mijn PC ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.