Ga naar inhoud

JoostZ

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JoostZ's prestaties

  1. Toen ik bij apparaatbeheer eerder naar de netwerkkaart moest kijken, zag ik de optie installatie ongedaan maken. Dit heb ik voor alle 16 verbindingen gedaan en daarbij ook aangegeven dat ik het stuurprogramma wou verwijderen. Ik weet niet of ik nou alleen de symptomen bestreden heb of dat het probleem nu is opgelost. Tot nu toe zijn er geen nieuwe verbindingen ontstaan, maar deze ontstonden ongeveer 3 à 4 keer per week. Ik kan dus op het moment geen screenshot maken van een lan-verbinding. Mocht deze nou alsnog komen, zal ik de screenshot in deze thread plaatsen. Mocht er na een week geen nieuwe verbindingen zijn ontstaan zal ik deze thread als opgelost markeren.
  2. Als ik tap intyp in het zoekveld, krijg ik 2 opties: -Kiezen of u een vertraging wilt instellen voor de touchpad -Problemen met het afspelen van geluid detecteren en oplossen Als ik naar de netwerkverbindingen ga, kan ik met de rechtermuisknop de verbindingen niet verwijderen (staat wel in het menu, maar kan ik niet aanklikken)
  3. Ik werk inderdaad via wifi en er is dus geen netwerk kabel aangesloten. Ik begrijp niet precies wat je bedoelt met het gebruiken van netwerken of downloaden en uploaden via software op deze laptop, maar ik heb hier wel utorrent op staan, maar dat zou geen problemen moeten geven toch? Mijn apparaat beheer ziet er als volgt uit: Als ik een van de vele TAP-Win32 Adapter OAS uitschakel dan wordt het binnen enkele minuten vanzelf weer ingeschakeld. de broadcom is mijn wifi adapter en de realtek is mijn LAN adapter (denk ik). Welke zou ik dan uit moeten schakelen? Of zit ik nu compleet verkeerd te kijken en valt het onder een ander kopje?
  4. Update: Ze nemen ook nog steeds toe, het zijn er nu 15
  5. Ik kan de lan-verbindingen alleen uitschakelen, niet verwijderen. Het zijn er nog steeds 14 en ze schakelen zichzelf na enkele minuten ook nog steeds weer in.
  6. Ik had per ongeluk het verkeerde bestand geüpload, het R[0] bestand i.p.v. het S[0] bestand. Mijn excuses. Hieronder staan alle bestanden van de scans: Eerste scan: [ATTACH]33213[/ATTACH] [ATTACH]33212[/ATTACH] Tweede scan: [ATTACH]33211[/ATTACH] [ATTACH]33210[/ATTACH] AdwCleaner[R1].txt AdwCleaner[S1].txt AdwCleaner[S0].txt AdwCleaner[R0].txt
  7. Hier zijn de resultaten van adwcleaner: [ATTACH]33194[/ATTACH] Het probleem is echter nog niet opgelost, er zijn nog steeds 13 lan-verbindingen zonder internet toegang. - - - Updated - - - update: Het zijn er 14 geworden: AdwCleaner[R0].txt
  8. En hier zijn de resultaten van zoek.exe: [ATTACH]33187[/ATTACH] zoek-results.log
  9. Bij deze het log.txt bestand [ATTACH]33170[/ATTACH] log.txt
  10. Hallo, Een aantal weken heeft mijn laptop het probleem dat ik naar mijn wifi verbinding, ook verbinding heb met een onbekend netwerk, zonder internet toegang. Dit heeft verder geen invloed op mijn internet, afgezien van het feit dat ik het idee heb dat het trager is dan normaal. Dit begon met 1 lan verbinding, maar op het moment zijn het er 13. Ik weet zelf niet hoe ik dit op moet lossen, ik ben al meerdere keren gaan googelen en heb rondgekeken op dit forum. Ik kwam zelf echter geen oplossing tegen. Zouden jullie mij hier mee kunnen helpen? Ik heb een screenshot toegevoegd van de verbindingen: Bij voorbaat dank! - - - Updated - - - Nog extra informatie die ik me net bedenk: Ik kan de verbindingen niet verwijderen en als ik ze uitschakel zijn ze met een minuut allemaal weer ingeschakeld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.