Ga naar inhoud

Elmer Schouten

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Elmer Schouten's prestaties

  1. Ik heb het probleem op kunnen lossen met het gratis software programma AMOEI Partition Standard Edition, meer specifiek de optie Merge. Eerst heb ik een deel van de D: partitie vrijgemaakt (onbenoemd) en vervolgens die samengevoegd (MERGE) met de C: partitie. Tip: om risico's uit te sluiten heb ik de hele D: partitie gekopieerd naar een externe hard disk en een backup van de C: partitie gemaakt. End goed al goed en bedankt voor de hulp van de software heb ik ontleend aan een andere discussie op ditzelfde forum.
  2. Hallo Passer, Even zoeken en mijn weg vinden op dit formum. Dank voor de support. Hoop dat ik het allemaal kan volgen. - - - Updated - - - De D partitie verkleinen is geen probleem. Die wordt dan als onbenoemde ruimte weergegeven, maar ik heb geen notie hoe ik die aan de C partitie kan toevoegen. - - - Updated - - - Windows versie 7 Plaatjes gemaakt via PrtScrn, hoe kan ik die leesbaarder/groter maken? Als eerste optie is dit de oplossing: eerst je D verkleinen, dan je D naar achter verplaatsen (move) en dan je C gaan vergroten - normaal moet dit werken. Geen idee hoe ik dit moet of kan doen. Tot slot: mijn C partitie heb ik niet op mijn oude pc staan. Hoe maak ik een kloon. N.B. Heb een externe harde schijf beschikbaar!
  3. Beste Clarkie of iemand anders, Ik tob al langere tijd met mijn Asus PC. Kennelijk geleverd met een schijfverdeling zoals uit de bijlage blijkt. Bij het overzetten van de gegevens van mijn oude PC naar de nieuwe is de D: partitie in gebruik genomen voor gebruikersbestanden (zie bijlage voor capaciteit en vrije ruimte). De C: partitie loopt continu tegen zijn maximum aan. Hoe kan ik deze vergroten t.l.v. de D: partitie. N.B. Met de standaard (optie) kan ik de C: partitie alleen nog meer verder verkleinen (zie de tweede bijlage). De D: partitie kan ik verkleinen en vergroten zoals ik wil ten gunste resp. ten laste van een onbenoemde partitie. Weet u/jij raad hoe ik dit probleem kan oplossen. Dank, Elmer De bestanden, zie bijgaand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.