Ga naar inhoud

Wout

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wout

  1. Beste kape, Alles draait weer normaal zij het, dat de PC een beetje traag is bij het opstarten en afsluiten. Nogmaals heel erg bedankt voor je adviezen. Wout de Jong
  2. Bij deze alsnog het bestand. zoek-results.log
  3. Beste clarkie, Ik heb dit inmiddels gedaan en het probleem dat ik had blijkt verdwenen te zijn. Ik heb daarom de 'Zoek-results.log' niet bijgevoegd. Heel bedankt voor de moeite! Wout de Jong.
  4. Beste clarkie, Bij deze het gevraagde bestand. Wout. log.txt
  5. Helaas lukt het teruggaan naar een herstelpunt niet, ik krijg een foutcode 0x80070005.
  6. Nadat ik een (ik weet niet meer welk) een programma gedraaid heb waardoor mijn PC sneller zou moeten gaan werken, kan ik mijn printprogramma (HP Deskjet 3070A) niet meer starten. Ik kan wel afdrukken maken maar scannen vanaf de PC lukt niet omdat het programma niet reageert als ik op het bewuste icoon klik. Uiteindelijk kan ik wel scannen door gebruik te maken van de app HP AiO Printer Remote, maar ideaal is dat niet. Doordat ik het HP-programma niet kan starten kan ik ook geen onderhoudshandelingen (b.v. controleren inktniveaus) uitvoeren. De-installeren van het print programma en opnieuw installeren biedt geen soelaas. Wie kan mij een suggestie aan de hand doen waarmee ik het probleem kan oplossen? Wout de Jong.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.