Ga naar inhoud

Littlestar150

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Littlestar150's prestaties

  1. Dankje ik zal het een keer proberen alleen weet ik niet of er nog gerantie op zit. Stel er zit geen garantie op wat moet ik dan doen betalen voor een nieuwe grafische kaart
  2. Hallo, ik heb 2 problemen met mijn computer. Het is een acer alleen weet ik even niet welke serie maar dat zoek nog wel op. Het verhaal: nou ik had hem gekocht en na een paar maanden had ik Windows 8 en die moest ik updaten. Dat ging goed totdat ik iets van een account moest invullen en dat allemaal. Maar ik was zo dom om op niet inloggen te klikken of zoiets weet niet meer precies wat er stond. Dus ik kom op mijn startpagina en wat staat er.. Niks helemaal niks! Geen apps meer etc. Ik baal dus enorm maar gelukkig had ik mijn gewone bureaublad (het origineel want je hebt er 2) nog wel. Dat is probleem 1 want ik weet niet wat ik nu kan en moet doen. Probleem 2 is nog erger en daar gaat dit allemaal over. Ik speelde op een dag het bekende spel de sims 3. Nadat ik bij een vriend was geweest die alle pakketten had van de sims 3 en die ik op mijn computer had gedownload ging ik het spelen. Dat ging telkens goed tot een paar weken geleden toen viel de computer ineens uit toen ik de sims 3 aan het spelen was. Telkens als ik hem nu opstart krijg ik een raar geluid niet echt volgensmij als het hoort en een zwart beeld. Het is niet echt zwart maar het is mijn achtergrond in het wit met grijs in allemaal lijnen. Dit hoort niet zo! Maar het aller vreemdste is dat als ik hem weer uitzet op de aan en uit knop dan als ik goed kijk als de computer uit staat zie ik mijn achtergrond nog steeds. Weet iemand een oplossing want ik wil eigenlijk het liefst niet te veel geld uitgeven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.