Ga naar inhoud

wimcoudenys

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wimcoudenys

  1. Windows 7 op een andere partitie geinstaleerd.(geen cd van vista gevonden.) en zo al mijn bestanden van de ene partitie naar de andere veeplaatst. Dan nog de partitie met vista formatteren en de klus is geklaard
  2. ik kan opstarten van de ubuntu dvd maar ik kan de optie geheugentest niet aanvinken. ik kom direct uit op het bureaublad. ik heb ook op help forum.nl gelezen dat het aan user32.dll zou liggen, dat deze beschadigd is.
  3. geen lege dvd's meer in de lade. tzal voor morgen zijn. bedankt voor de reactie
  4. na het opstarten van de recovery disk heb ik 2 mogelijkheden: ofwel windows instaleren ofwel herstellen 1)windows nu instaleren: wordt alles gewist???? ik moet terug een produktcode ingeven (wat geen probleem is want het is een legale versie van windows) 2)uw computer herstellen: opstartherstel: pc heeft nog altijd dezelfde foutmelding systeemherstel: er zijn geen herstelpunten op de systeemschijf van uw computer gemaakt (wat ik raar vindt, want ik heb nog een systeemherstel kunnen doen sinds de laptop niet meer wil opstarten en nu zie ik geen herstelpunten meer staan) herstel uw volledige computer met behulp van een back-up: er kan geen geldige back-up locatie gevonden worden hulpprogramma windows geheugencontrole: pc valt uit tijdens de controle opdrachtprompt: beide commando's ingegeven en ik krijg telkens de melding de bewerking is voltooid. conclusie: laptop start nog altijd niet op.
  5. ik heb een acer aspire 8930g, die wil sedert gisteren niet meer opstarten. Dit is de foutmelding: initialisatie van het interactieve aanmeldingsproces is mislukt. raadpleeg het gebeurtenissenlogboek voor meer informatie. Ik heb al geprobeerd in veilige modus op te starten maar die doet ook niks. ergens heb ik gelezen dat je je laptop met een recovery disk kan herstellen. ik heb geen recovery disk of back up van de laptop. nu is mijn vraag of ik dit herstel kan uitvoeren met een gewone instalatie disk van windows vista. formatteren zie ik niet zitten omdat er een hoop bestanden op staat die ik niet kwijt wil.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.