Ga naar inhoud

vulpen

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

vulpen's prestaties

  1. Hallo Clarkie, Installatie van driver is gelukt, maar ik kan nog steeds niet er mee werken omdat ik de total media niet kan installeren omdat ik mijn serie nummer nog niet gevonden heb. Zal mijn berg met cd's moeten doorworstelen om de betreffende cd op te vissen. Voorzover alvast bedankt.
  2. Hallo Clarkie, Ik had nog niets geinstalleerd omdat ik via de link met Ilivid verbonden werd. Nu heb ik de onderstaande link geopend en ga kijken of ik de driver geïnstalleerd krijg. Alvast bedankt.
  3. Hallo Clarkie, Er is een sticker 03/2009 P50477. Sorry voor de late reactie, maar ik heb ook andere dingen. bij voorbaat al hartelijk dank. Moet je LIVID... eigenlijk wel willen op je PC.? Ik kreeg een link naar dit programma om de software te downloaden. Ik heb het niet zo met dit soort programma's.
  4. Hallo Clarkie Het gaat inderdaad over de Zolid stick. (letters waren wat onduidelijk). De link in jouw bericht levert mij geen oplossing, vooralsnog. m.v.g.
  5. Ik heb een nieuwe PC met windows 8 ,geen TV-kaart. Nu heb ik nog een Zolio TV stick van de Aldi , maar ik weet niet waar de software vandaan te halen. Heeft iemand een Tip? m.v.g.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.