Ga naar inhoud

dj_the_m

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dj_the_m

  1. gisteren even gegamed en tot nu toe is het niet meer gebeurt. Ik zal je op de hoogte houden. Ik zou het eigenlijk wel interessant vinden als je eens kort uitlegt naar wat jij hebt gekeken in die files. Zelf heb ik eigenlijk een ict richting achter de rug en los ik mijn problemen vaak zelf op maar dit had ik eerlijk gezegd nog niet gezien. Blij dat je mij hebt kunnen helpen waarvoor dank!
  2. Hoi, Ik hoop dat ik me in het juiste forum onderdeel zet want zelf ben ik er nog niet 100 percent uit waar het aan kan liggen. Tijdens het gamen in full screen springt de pc na een poosje sinds korte tijd gewoon terug naar het bureaublad. Ik kan de game in mijn taalbalk dan terug aanklikken en verder spelen en na een 10 tal minuutjes doet hij het terug opnieuw. Ambetant dus! Ik heb al heel wat doorgenomen en kom er maar niet uit vandaar dat ik de hulp van dit forum inschakel. Wat heb ik dan al gedaan. - Mijn nvidea driver geupdate tot de laatste versie ( is een 680gtx kaart ). - Ccleaner laten runnen en bugs oplossen - Malewarebytes laten runnen ( vond niets ) - Avg virusscanner laten runnen ( vond ook niets ) Gevolg is dat de pc het nog steeds doet. Hopelijk kan iemand me verder helpen. Alvast vriendelijk bedankt, pc info : Acer predator pc Geforce gtx 680 i7-3770 3.40ghz 16gb ram driver geinstalleerd op nvidea kaart ( 337.88 )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.