Ga naar inhoud

laafje3

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door laafje3

  1. probleem opgelost, dank je wel ---------- Post toegevoegd om 18:40 ---------- Vorige post was om 18:39 ---------- bedankt hoor, het is opgelost
  2. dank je wel, heb dat al gedaan maar het probleem blijft
  3. hallo, wie weet de oplossing. als ik in mijn email (incredimail) een bericht wil openen, dan opend het met word(allen lezen) tot 3 dagen geleden werkte mijn email nog goed. wie weet wat het probleem is ik heb vista home premium 64 bit:hmmmm:
  4. HA STEGISOFT DANK JE WEL VOOR JE ANTWOORD, MAAR WAAR ONDER KAN IK DAT BESTAND VINDEN , ZOALS IK ZEI BEN IK EEN LEEK. eN BIJ VISTA ZIT ALLES VERSTOPT GROETJES LAAFJE3
  5. Goeden morgen, wie kan mij helpen. Ik heb een acer aspire m1641 en draai window home premium, het probleem is dat als ik op internet wat op wil zoeken springt de pc vaak op offline werken, dan moet ik weer naar extra om hem goed op online werken te zetten (wat erg vervelend is) Wie weet in een makkelijke omschrijving hoe ik dat kan veranderen. Ik ben een leek op dat gebied. Alvast hartelijk dank:pcguru:
  6. hallo allemaal, dit is misschien een rare vraag maar kan microsoft office 2003 ook op de vista home premium.
  7. Hallo allemaal, ik ben nieuw hier en weet niet of ik hier goed ben. Ik heb vista home premium op mijn pc geinstalleerd, maar dat is in het engels. Weet iemand hoe ik de taal naar het nederlands om kan zetten. Mijn engels is minimaal. BVD BEDANKT.:bawling:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.