Ga naar inhoud

Shamhala

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Shamhala's prestaties

  1. No threaths detected, dus dat heeft niet veel geholpen. Maar we gaan de comp formatteren, ben er helemaal klaar mee. Ontzettend bedankt voor alle hulp.
  2. [ATTACH]33528[/ATTACH] Hierna kon ik niet meer op internet met de tekst: De proxyserver reageert niet. Dus moest systeemherstel doen en nu is alles alweer terug, sry EamClean.log
  3. Je moet je aanmelden meet een gebruikersnaam en een wachtwoord, klopt dat en dan zomaar wat invullen of is het belangrijk dat je deze ook onthoud?
  4. Dat is zo te merken nu weg, maar de linkjes zijn er nog. - - - Updated - - - Sry, wilde daarna doorgeven dat de popups er ook nog zijn toen het probleem met het script ook weer tevoorschijn kwam.
  5. [ATTACH]33519[/ATTACH] Ziet er goed uit, maar dat had ik hiervoor ook ComboFix.txt
  6. Er staat dan : pc-helpforum.be reageert niet vanwege een langlopend script. Door script stoppen aan te klikken kom je dan een klein stukje verder, dan moet je wel tussendoor zo een 15/20 seconden wachten.
  7. Hoi, Reclamelinkjes zijn er nog, geen popups meer gezein, maar scrollen kan vooral op deze site niet, krijg ik de melding van een langlopend script. Dus moet ik meteen op reageren klikken anders moet ik in kleine stukjes naar beneden.
  8. [ATTACH]33435[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
  9. Het is nog niet weg, de linkjes op woorden naar een shopsite of goksites of wat dan ook zitten zelfs al op jullie site, eigenlijk op bijna alle sites die ik tegenwoordig open, alleen nog niet op startpagina.
  10. [ATTACH]33431[/ATTACH] zoek-results.log
  11. Sry, virus is weer terug. Pos ups, reclame linkjes en niet kunnen scrollen. Misschien vind je nog wat in die log. Grtjs
  12. [ATTACH]33425[/ATTACH] - - - Updated - - - Ziet er tot nu toe nog steeds goed uit moet ik zeggen log.txt
  13. Heb de scan nog een keer gedaan, moest ook kiezen voor enable of disable, en heb voor disable gekozen en hoop dat dat de goede was, maar daarna kon ik weer niet op internet en kreeg de melding: De proxyserver reageert niet, dus weer systeemherstel, maar nu lijkt alles wel weg, maar ik juich nog niet. Heb nu een programma eDealsPop version 1.0 ontdekt die ik niet wegkrijg, is dit erg of maar gewoon laten zitten. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp. - - - Updated - - - sry, heb voor enable gekozen, lol, sry
  14. [ATTACH]33407[/ATTACH] Hoop dat ik het goed gedaan heb, want er waren 13 infected files, die heeft het programma gecleared, daarna comp opnieuw opgestart en kon met geen mogelijheid meer op internet komen, dus moest uiteindelijk systeemherstel doen en raad eens? Virus is terug, sry log.txt
  15. [ATTACH]33393[/ATTACH] Heb de adwcleaner gedaan, maar virus is er nog. Ideeën? toch de link: AdwCleaner[S0].txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.