Ga naar inhoud

stefbauwensme

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stefbauwensme

  1. Vreemd... Ligt het hier misschien aan? Heb de productondersteuning wel reeds tweemaal uitgevoerd, zonder resultaat.
  2. Ik weet zeker dat het Windows 8 is, hoor. Ik begrijp dat er soms wat domme vragen gesteld kunnen worden, maar zo dom ben ik niet, hoor. Maar zoals ik al zei: In de Windows Store staat er wel dat ik naar Windows 8.1 kan upgraden, maar er gebeurt gewoon niets als ik er op klik (zie screenshot hieronder). Daar heb ik even op zitten zoeken, maar deze tips zijn er voor als er in Windows Store geen melding staat, maar er staat er wel degelijk één. Maar ik heb ze toch even geprobeerd en ze werkten niet... Heb intussen al vele malen heropgestart, zonder resultaat. Maar, wie weet.. Alstublieft. Als ik er dus op klik wordt hij wel ingedrukt (3d-animatie of dergelijke), maar er gebeurt helemaal niets. En het is niet dat hij vast hangt of dergelijke. EDIT: En o ja, ik ga nu even Speccy proberen. EDIT: Alstublieft... http://speccy.piriform.com/results/6xa4JHD8Q0PXZPktdZXRC7C
  3. Ja, die zegt dat 'alle apps compatibel zijn met Windows 8.1', maar ik zie niet in hoe mij dat zou helpen. Hij geeft geen foutmelding weer.
  4. Dit heb ik reeds geprobeerd, hoor. En de melding van Windows 8.1 staat er wel, maar er gebeurt gewoon niets als ik er op klik.
  5. Hallo Ik heb enkele dagen geleden een nieuwe laptop gekocht waarop Windows 8 geïnstalleerd staat. Nu wil ik deze graag updaten naar Windows 8.1. Ik heb natuurlijk eerst alle updates geïnstalleerd, maar op de website van Windows staat dat er twee updates nodig zijn om van Windows 8 naar Windows 8.1 te upgraden. Via het configuratiescherm heb ik bij Windows Update slechts één van deze twee gezien, maar het zou natuurlijk kunnen dat de twee intussen ook zonder mijn weten op één of andere manier geïnstalleerd is. Als ik nu naar updates zoek, vindt hij er geen meer. Nu, het probleem is dat als ik in Windows Store op de Windows 8.1 melding klik, er niets gebeurd. Er komt geen (fout)melding op, het scherm verandert niet, het wordt niet geïnstalleerd. Ik heb de laptop intussen reeds enkele malen opnieuw opgestart, maar het blijft hetzelfde... Mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.