Ga naar inhoud

Mathijs Frijters

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mathijs Frijters

  1. Als het klopt dat je teveel interferrentie hebt, kun je misschien het kanaal aanpassen. Dan heb je misschien niet het probleem dat er teveel routers op dezelfde band zitten. Misschien heb je ook wel iets aan deze link Hier staat ook hoe je het kanaal kan veranderen. Ik ben geen expert op dit gebied maar misschien helpt het wel.
  2. Dan ga ik dat maar proberen... Toch ontzettend bedankt voor de moeite
  3. Dit programma kan de USB helaas niet vinden...
  4. De stick werd wel herkend door die tool, maar hij kon er niks mee omdat hij volgens t systeem geen volume heeft. O het algemeen wel, misschien ben ik het eerder een paar keer vergeten, maar tijdens deze 'crash' ik heb volgens mij wel veilig verwijderd. Maar kan ie dan stuk gaan of beschadigen? Want de meeste mensen bij mij thuis doen dat volgens mij niet.
  5. Ja, dat lukte wel maar ik krijg dan als ik de schijf wil formatteren de error : There is no media in the specified device.
  6. Ik heb het bestand gedownload, maar ik kan hem niet openen. Er wordt gemeld dat ik administrator rechten nodig heb terwijl ik maar 1 account (met administrator rechten) heb op mn laptop.
  7. Zoals je kunt zien is de USB wel herkend maar heeft hij geen volume. Het gaat volgens mij om schijf 1 (I).
  8. Hallo Asus, Mijn USB wordt in andere computers herkent. Er gebeurt dan precies hetzelfde. Alle drivers e.d. worden geinstalleerd en daarna is hij ook zichtbaar, maar verder kan in er dan niks meer mee.
  9. Beste forumleden, Mijn USB stick is ineens niet meer te gebruiken. Hij is nog wel detecteerbaar, maar verder kan ik er niks meer mee. Het icoontje is een soort van lichtgrijs geworden. De stick heeft volgens het systeem 0 bytes geheugen en het bestandstype is onbekend. Wel staat er dat het gaat om een verwisselbare schijf. Ik kan helemaal niks aanpassen. Ook formatteren lukt niet. Ik heb al met GetDataBack geprobeert om alles nog te redden maar dit programma kan mijn USB niet detecteren. Ik heb ook geen backup kunnen maken. De sturingsprogramma's met schijfhulpprogramma verwijderen en opnieuw installeren heb ik al geprobeerd. Ook heb ik het pad al een keer aangepast (andere letter toewijzen). Weet iemand hoe ik dit probleem op kan lossen? Het gaat om een 32gb stick van Intenso. Ik heb een hp probook 450 met windows 7. Het liefst zou ik de data willen behouden, maar als dat niet kan, so be it. P.S. Kan ik de titel aanpassen? Deze klopt eigenlijk niet zo goed bij het probleem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.