Ga naar inhoud

Mos

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mos's prestaties

  1. Goedenavond , De problemen zijn begonnen toen de webpagina niet wil openen : IK krijg dit : Helaas . er is iets fout gegaan tijdens opstarten van webpagina ...... Ook geprobeerd op : %Localappdata%Google\chrome\userdata\Default "Default ''map naam verandert in '' backup default '' laptop opnieuw opgestart . heeft niet geholpen . Toen heb ik een scan gedaan met malwarebytes anti-malware . en zonder dat ik back-up heb gemaakt alles geselecteerd voor verwijderen . ik kom achter tijdens op nieuw opstarten dat ik veel exe. bestanden heb verwijdeert . en tijdens opstarten vraagt computer naar alle deze bestanden . Deze bestanden : LogonUI.exe/userinit.exe/dwm.exe/explorer.exe/syntpenh.exe/chrome.exe / het zijn in totaal 24 bestanden. Ook geprobeerd systeem herstel van af een gemaakt herstelpunt .dit was ook niet de oplossing. Weet misschien iemand hoe ik dit kan oplossen . alvast bedankt.
  2. Ik heb een systeemherstel gedaan met de hulp van cd recovery en vanaf de hardeschijf uitgevoerd. Helaas het is niet gelukt.systeem blijft vast zitten bij 90%. Lap top uitgedaan .bij het opstarten. Foutcode : Smart failure predicted on hard disk 2:wdc1600bevs6orsto-s1 En dat betekent dat de hardschijf overleden is. Gelukkig heb ik al backup gemaakt van mijn laptop. Ik ga binnen kort een ssd hard schijf er in plaatsen.hopelijk gaat hij weer doen en nog stuk sneller ook . In ieder geval hartelijk dank voor jullie hulp.
  3. Systeem en beveiliging-Onderhoudcentrum heb ik niet kunnen vinden bij configuratieschrem. http://speccy.piriform.com/results/R6jHtzDQ2eQqZOZdtya35Ll Het rapport geeft aan dat de antivirus uitgeschakeld is . dat klopt die heb ik zelf uitgeschakeld voor dat ik speccy ging openen.
  4. IK heb een systeemherstel uitgevoerd. Windows updates ook gedaan. Internet verbinding is weer terug. beveiligingswaarschuwing is er nog steeds . dat er geen antivirus aanwezig is terwijl dat het niet zo is . Windows repair uitgevoerd in normale modus , ik heb deze keer de juiste onderdelen uitgevinkt in Windows repair. ik merk nu dat laptop snel reageert, duurt even dan loopt de lap top weer vast.
  5. Windows repair uitgevoerd .lap top krijgt weer leven bij opstarten. Voorlopig loopt hij ook niet vast. Helaas er zijn twee bijwerkingen : 1. Ik kan nu niet op Internet. Lap top kan geen verbinding maken met Internet. Foutcode:ERR_INTERNET_DISCONNECTED 2. Beveiliging waarschuwing dat er geen antivirusprogramma aanwezig in terwijl dat de antivirusprogramma aan is gewoon.
  6. IK heb de accu verwijdert . er is niks verandert aan de situatie . Als ik in normale modus start . start de laptop langzaam en dan komt de bureaublad met snelkoppeling maar dan blijft de zandklokje lopen , heel lang als of iets nog moet gaan starten maar het gebeurt niks. de zandklokje blijft nog lopen .als ik klik op iets bijv de snelkoppeling van Google chroom of start of ander snelkoppeling dan gebeurt niks en loopt de lap top vast. de enige wat wel werkt is uitzetten en weer aanzetten en alleen onder veilige modus met internetmogelijkheden werken.
  7. Laptop loopt nog steeds vast tijdens opnieuw opstarten na opruiming met Adwcleaner. vaker Adwcleaner op nieuw gestart. Het helpt niet. af en toe krijg ik een zwart scherm met deze Fout melding : Fout-beveiligingsopties. Het maken van het dialoogvenster voor beveiligingsopties door het proces voor aan .... het proces voor aan .... is het einde tekst van deze fout melding , meer krijg ik niet te zien. Elke keer moet ik de pc handmatig uitzetten en weer aan zetten .IK kan alleen onder safe mode met netwerk mogelijkheden internetten.[ATTACH]33775[/ATTACH] AdwCleaner[S10].txt
  8. Ik heb java 6 plugins niet gevonden bij configuratiescherm . kan ik ze ergens anders opsporen ? [ATTACH]33670[/ATTACH] zoek-results.log
  9. Pc loopt nog steeds vast met normaal modus een paar programma's gaan automatisch openen daarom loopt de pc vast en de zandklokje blijft voor heel lang bezig als ik ergens klik met de muis dan loopt de pc vast .ik kan alleen met safe modus internetten. En alle wijzigingen die ik heb geplaatst zijn onder safe modus gedraaid. Ik weet niet of dat wel effect heeft.
  10. [ATTACH]33623[/ATTACH] AdwCleaner[S7].txt
  11. Zoek.exe logbestand is geplaatst[ATTACH]33611[/ATTACH] zoek-results.log
  12. Dag Asus , Dank je wel voor jou reactie. Ik kon de aanwijzingen alleen in veilige modus met netwerkmogelijkheden uitvoeren .Bij normaal modus loopt de laptop fast en reageert hij niet .[ATTACH]33598[/ATTACH] log.txt
  13. Na dat de laptop vast loopt , krijg ik een zwart scherm met deze Fout melding : Fout-beveiligingsopties. Het maken van het dialoogvenster voor beveiligingsopties door het proces voor aan .... het proces voor aan .... is het einde tekst van deze fout melding , meer krijg ik niet te zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.