Ga naar inhoud

PaulSA

Lid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

PaulSA's prestaties

  1. Dag, Eigenlijk blijft het toetsenbord op azerty staan, maar bij het intikken van de WPA-beveiligingssleutel springt het naar qwerty. Wanneer ik dan een Word document probeer aan te maken, is het toetsenbord azerty!!!
  2. Beste, Is er iemand die ook met het volgende probleem geconfronteerd wordt??? Ik moest iemand helpen bij het inrichten van zijn laptop. Wanneer ik een verbinding wil maken met een draadloos netwerk, moet je een WPA beveiligingssleutel invullen. Niettegenstaande ik alleen als Taal Nederlands België en Belgisch Punt heb, verandert bij het invullen van bewuste sleutel het toetsenbord van AZERTY naar QWERTY. Zeer irritant, want je dient nu telkens te controleren of inderdaad de juiste tekens ingevuld zijn.
  3. In elk geval, van harte bedankt voor het helpen meedenken! Hopelijk is er nog iemand anders die een goed idee heeft om deze vervelende zaak op te lossen.
  4. Ikzelf sluit de laptop af, want de laatste keren heb ik nog meer dan een half uur gewacht!!!
  5. Juist zoals in de vorige topics kan de installatie niet worden voortgezet!
  6. Ik denk dat de koeling normaal is: is zeker niet warm. Daar kan het probleem ook niet liggen!
  7. Ik heb de batterij eens verwijderd en alleen met de stroomadapter gewerkt, maar dit brengt ook geen soelaas! Onmogelijk om in veilige modus te geraken: alles blokkeert direct en... je kan niets meer doen! Ik dacht, ik probeer eens gewoon Vista te installeren. Wonder boven wonder werden de Windows files gekopieerd. Op het punt om dan eindelijk dat de installatie zou verder gaan blokkeerde ook hier alles!!! Ik vrees het ergste!
  8. Ter aanvulling: Ik heb nog volgende dingen gedaan om een oplossing te vinden: De HDD vervangen door een andere HDD om zeker te zijn dat misschien hier toch een probleem is. MISLUKT Geprobeerd een nieuwe Win10 te installeren met een USB-stick, i.p.v. via de DVD-lezer. MISLUKT Dus tot nu toe geen oplossing gevonden!!!
  9. Dag droske, Vooreerst: bedankt voor het snelle antwoord en meedenken. Nieuwe installatie: Ik heb via een nieuwe installatieschijf gemaakt (die ik ook al eens met succes gebruikt hebt) en heb uiteraard de bootorde veranderd. Ik volg ook heel stipt de installatie instructies (zie bijlage) Blokkering: Helemaal in het begin verschijnt het blauwe Windowsraam en beginnen de "bolletjes" rond te draaien. Opeens stopt het ronddraaien en dit blijft zeker een 5 minuten duren. Wanneer ik toch nog wacht, slaat de laptop af. Wanneer ik de laptop opnieuw opstart, verschijnt het Windowsraam opnieuw, beginnen de "bolletjes" te draaien en nu verschijnt de tekst "Automatisch herstel voorbereiden". Opeens stopt het "bolletjesdraaien" en slaat de laptop ook hier na een 5 minuten af!!! Een schone installatie van Windows 10 uitvoeren.docx
  10. Mijn buurman heeft mijn hulp ingeroepen, maar ik kan hem deze keer zelf niet helpen! Probleem: De laptop start gewoon Win10 gewoon op, maar de "ronddraaiende bolletjes" blijven na een poosje staan en blijven geblokkeerd!!! Soms (niet altijd) verschijnt "Automatisch herstel voorbereiden", maar ook hier blokkeert na een tijdje alles terug! Ik weet me geen raad, maar ik heb wel gezocht naar mogelijke oplossingen: de HDD eruit gehaald en verbonden met mijn laptop om de harde schijf te controleren met HDTune, maar er was geen enkele fout en de harde schijf is te zien in de verkenner geprobeerd om een volledige nieuwe installatie van Win10 (nieuwste versie) ui te voeren, maar hier blokkeert ook alles!!! Misschien hebben jullie reeds ervaring met deze problemen? Of hebben jullie een oplossing?
  11. Ik heb zopas nog eens gekeken in Windows-referenties en... inderdaad, de referenties zijn daar terug! Ik laat deze dus maar staan en ben mij nu minder bezorgd! Bedankt voor het helpen meezoeken.
  12. Dank u voor de uitleg. Ik heb deze referenties verwijderd.
  13. Is er echt niemand die mij daarmee kan helpen???
  14. Dag, In Configuratiescherm zie ik onder Referentiebeheer in Windows-referenties iets wat mij enigszins (terecht???) bezorgd maakt. Kunnen jullie dit eens bekijken en... me misschien geruststellen?
  15. Die persoon wenst dan toch te blijven bij 1 gebruikersaccount: zodoende zijn er dan ook geen problemen meer! Bedankt voor het helpen mee zoeken. Indien ik toch nog een 2de account zou willen aanmaken, kan ik de aanbevelingen eens volgen. Op dit topic mag dan ook een slotje!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.