Ga naar inhoud

NickD

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over NickD

  • Verjaardag 15-01-1965

NickD's prestaties

  1. Alleen vind ik de 9500GS op geen enkele site van ASUS terug. Verrassend vind ik.
  2. Ik heb in de LIDL de Targa Now 8821 gekocht voor €399. Een spotprijs denk ik. Om de drivers (in de toekomst) gemakkelijk te kunnen upgraden probeer ik nu uit te zoeke welke grafische kaart van ASUS er werklijk gebruikt wordt.
  3. Ik heb de PEGATRON ASUS NVidia 9500GS als grafische kaart. ASUS maakt natuurlijk geen speciale kaart voor PEGATRON. Op welke gekende kaart van ASUS zou mijn kaart gebaseerd zijn?
  4. Veel lijkt er niet verkeerd te kunnen lopen. Ik plaats de grafische kaart en ik bekijk het. Het ergste wat er kan gebeuren is blijkbaar het doorbranden van de voeding. Zolang dat geen gevolgen heeft voor de andere componenten is er geen probleem. Bestaat er een programma dat de belasting of het gebruik van de voeding test?
  5. Ik denk eraan mijn grafische kaart ASUS Nvidia GeForce 9500GS te vervangen door de ATI Radeon HD 4870. Hoe kan ik nagaan of mijn voeding dat aankan? Wanneer ik de ATI Radeon HD 4870 zou plaatsen en de voeding blijkt te zwak, hoe zou zich dat uiten? Wat zijn de gevaren van een te zwakke voeding?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.