Ga naar inhoud

perslab

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

perslab's prestaties

  1. 't Klikt waarschijnlijk banaal maar ik ben al maanden op zoek naar de juiste(?) naam voor mijn nieuwssite; en ik vind er maar geen.momentueel heet mijn nieuwssite: T'journaal http://perslab.be maar 'k zou een meer passende en toch niet alledaagse naam vinden.Kan iemand me helpen a.u.b?
  2. Ik gebruik veel Twitter, als ik dus een nieuwsbericht tweet en dan vervolgens ga kijken de desbetreffende tweetblog staat het tweetbericht er tweemaal op, hoe komt dat? en wat kan ik daaraan doen a.u.b.?
  3. 1)Ik zou weten waar ik terecht kan om te weten hoeveel Mb mijn website is? 2)Ik zou graag mijn login-account van mijn computer verwijderen zodat als ik mijn computer opstart van de eerste maal op het bureaublad terecht kom; en niet meer iedere keer een wachtwoord moet invoeren.
  4. Je kunt toch maar: index.htm oploaden. En ja ik gebruik Office-SharePoint.
  5. Ik heb in mijn ftp-server Sharepoint Design 2007 mijn website aangepaste en op de normale manier opgeload. Wat zie ik, als ik mijn site open de aanpassingen staan er niet op. Hoe kan dit en wat moet ik doen?
  6. Sorry er stond foutje in: Wanneer ik mijn website perslab.be (is mijn nieuwe domeinnaam) heb geopend staat er in mijn webadresbalk journalize.be maar ik zou er graag perslab.be (mijn domeinnaam)zien in staan. Hoe los ik dit op?
  7. Wanneer ik mijn website perslab.be (is mijn nieuwe domeinnaam) heb geopend staat er in mijn webadresbalk perslab.be maar ik zou er graag perslab.be (mijn domeinnaam)zien in staan. Hoe los ik dit op?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.