Ga naar inhoud

Moreli

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Moreli

  1. Hallo, Al onze laptops thuis zijn aangesloten op hetzelfde netwerk. Nu zijn er twee laptops die beide problemen hebben met google chrome. Wanneer je op het logo drukt, dan opent deze niet. Er stond op 1 van die laptops nog chrome open, dit kan je niet dichtdoen of verkleinen en het laad allerlei pagina's ( je ziet links onderaan dat hij verbinding zoekt constant met andere pagina's ). Ook komen er heel wat reclame schermpjes op. Kan iemand me hierover wijzer maken? Loopt deze laptop ook gevaar? Met vriendelijke groet,
  2. Enorm bedankt voor u hulp! Het is gelukt
  3. Bedankt, Dit is de link: Green Beauty in Morelia Viridis Forum, Green Tree Python Forum, Chondro Forum Forum De 9de foto (foto onder de tekst "And here is a pic of one of his offspring....My photo skills aren't as good as Bart's. I cannot seem to get his degree of color saturation to accurately represent their deep green like he did." )
  4. Hallo, Ik heb een afbeelding van het internet gehaald. Als ik deze wil bekijken ( windows photo view ) dan rekt deze helemaal uit. Als ik deze wil openen in word dan heb ik net het zelde voor. In paint is de afbeelding dan wel weer goed. De afmetingen van de foto zijn: 1024x 768 Ik heb wat liggen spelen met de resolutie van zowel het scherm als de afbeelding, maar dit nog zonder resultaat.. Hopelijk weet iemand raad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.