Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

amyan

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door amyan

  1. ja idd, ik gebruik google chrome en dan op outlook.com inloggen
  2. Ik ga meestal direct via webbrowser. Maar iphone en computer downloaden ook alleen de mails die in mijn outlookinbox zitten (dus die van de laatste week)...
  3. Hey iedereen, Sinds enige tijd ondervindt ik meer en meer problemen met mijn hotmailaccount, zeker sinds deze overgeschakeld is op outlook.com. Op de een of andere manier sorteert inbox automatisch alle inkomende mails, dwz: -Alleen mails van de afgelopen week bevinden zich in mijn inbox -mails ouder dan een week, maar jonger dan een maand bevinden zich in de map "verwijderd" (hoewel deze nooit verwijderd zijn) -mails ouder dan een maand maar jonger dan 4 maand zijn onvindbaar! -mails ouder dan 4 maand bevinden zich in de map "POP" (een map die ik nooit heb aangemaakt, is er gekomen sinds de omschakeling van hotmail naar outlook, maar waar ik geen instellingen van terugvind). Please help want het enige wat ik wil, is dat gewoon al mijn mails terug te vinden zijn in inbox, en al zeker niet onvindbaar zijn. Ik ben zeker geen leek in internet, dus heb echt al heel wat instellingen na gekeken, maar misschien heb ik iets over het hoofd gekeken? thx !!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...