Ga naar inhoud

AnnaJansen

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AnnaJansen

  1. nee kon ook niet worden gedownload. eerst kreeg ik dat het om een corrupte file gaat. en bij een tweede poging stond er dat deze app niet geschikt is voor mijn pc.
  2. ik gebruikt de 64 bit, echter als ik probeer te downloaden dan staat er gelijk netwerkfout RSITx64.exe Mislukt.
  3. Goedemiddag, Mijn naam is Anna Jansen en ik ben hier nieuw, ik ben hier gekomen via mijn zoektocht op google.nl om mijn laptop weer normaal te laten functioneren. Ik kan zelf wel prima met windows 8 werken zoals outlook maar daar blijft mijn kennis ook bij. Misschien kan één van jullie beste leden mij helpen. Ik wil mijn laptop wel naar de computer specialist in de stad brengen, maar ik probeer het eerst via deze weg. Wat is het probleem met mijn laptop, mijn laptop is nu 1 jaar oud, het is een Dell intel core i5. Mijn laptop is traag, onder meer bij het gebruik van internet (google chrome) en ik krijg super veel reclame in beeld. Waardoor ik veel bezig ben met dingen weg te klikken uit het scherm. Ik zal zo via mijn telefoon foto uploaden van de reclame die ik dan in beeld zie. Ik zou het erg waarderen als iemand mij kan helpen om van dit irritante probleem af te komen. (zie foto's) Met vriendelijke groet, Anna. - - - Updated - - - Ik kan helaas geen foto toevoegen. Maar het gaat om reclame dat steeds verschijnt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.