Ga naar inhoud

gessobos

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door gessobos

  1. Leroy, bedankt! Ik sluit de vraag nu af!
  2. Leroy, je begrijpt mij niet! Als je mij je mailadres geeft, kan iknhet visualiseren met een printscreen! Ik hoor het wel. Mijn mail: g.bos280@upcmail.nl
  3. Beste Leroy, Bedankt voor je uitvoerige reactie! Ik begrijp het, echter ik kreeg als voorbeeld m.ad.nl van Feedity in een fraaier scherm!
  4. Wie kan mij helpen om 3mobile sites te converteren naar een RSS feed? Ik heb Feedity gevraagd, dochmoet een totaal pakket aanschaffen en dat nu net privé niet nodig! Ik wilgraag, i.v.m. defraaie opmaak van mobiel naar RSS, de volgende 3 url's ontvangen. Telegraaf + AD.nl, Het laatste nieuws, sport en showbizz, 24uur per dag meer dan 200 nieuwsitems + NOS.nl - Nieuws, Sport en Evenementen op Radio, TV en Internet | Nederlandse Omroep Stichting Ik kan niet een juisteconvertor vinden om het zelf te doen, ik moet steeds weer hele pakketten aanschaffen! Of misschien iemand eenadres waar ik dit kan vragen of een website waar ik deze 3 mobile url’s kanomzetten naar RSS feeds? Bijlage 3 = RSS feed AD en Bijlage 4 = RSS feed AD van de mobiele site. Bijlage 5 = RSS feed NOS en Bijlage 6 = RSS feed NOS van de mobiele site. Bijlage 4 + 6 is de uitvoering welke ik graag zou willen hebben! Bij voorbaat dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.