Ga naar inhoud

goldentree

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door goldentree

  1. Beste Mako, ook de laatste cleaning is goed verlopen. Voor zover ik nu kan zien heeft "pirrit" het onderspit gedolven en zijn de restjes van de hulpprogramma's ook verdwenen. De langlopend script melding heb ik ook niet meer gezien. Je wordt bijzonder bedankt voor je professionele ondersteuning. Wellicht tot horens bij een minder ernstig topic. Groet, goldentree
  2. Het aangegeven file krijg ik niet. Wel 2 andere. Ook goed? [ATTACH]34089[/ATTACH] [ATTACH]34090[/ATTACH] AdwCleaner[R3].txt AdwCleaner[S3].txt
  3. Tot nu toe lijkt "pirrit" de geest te hebben gegeven. Niet meer op websites de hinderlijke link-popups gezien. De geadviseerde scan laat ik maar even achterwege, maar als "pirrit" zich weer meldt kom ik graag nog even terug om gebruik te maken van je hulp. Tot nu toe heel erg bedankt voor je inspanningen!!!
  4. Een nieuwe Zoek.exe gemaakt. [ATTACH]34057[/ATTACH] zoek-results.log
  5. Bijgaand 2 bestanden [ATTACH]34034[/ATTACH] [ATTACH]34033[/ATTACH] zoek-results.txt MBAM Scanlog.txt
  6. Bijgaand het met zoek.exe gemaakte logfile. [ATTACH]34031[/ATTACH] zoek-results.txt
  7. Dank voor de toelichting. Ik ga verder. Nog en vraag: Ik heb de log.txt file aan een vorige boodschap gehangen, maar deze blijkt voor een ieder te openen en te lezen te zijn. Kun je dat a.u.b. blokkeren? De inhoud van die file gaat m.i. niemand wat aan. Verder loop ik met mijn PC regelmatig vast op jullie site en komt daar een melding voor te staan dat dat komt door een langlopend script.
  8. McAfee begint driftig te protesteren tegen download van Zoek.exe. Lijkt me niet zo verstandig om McAfee uit te zetten en download te doen. Wat komt er dan weer voor rommel mee? Zo is Pirrit ook binnengeslopen. Advies? Argument?
  9. [ATTACH]34014[/ATTACH] Hierbij de file log.txt log.txt
  10. Sorry, beginnersfoutje om op het forum een onderwerp te posten in een bestaande reeks. Zal vanavond RSIT proberen. Groet.
  11. Hallo, ook mijn PC heeft last van het pirrit virus. Gezien de laatste reactie van shamhala hopeloos? Of is er nog redding? Kan/wil iemand mij helpen, waarschijnlijk geheel opnieuw vanaf het begin> Dank alvast voor een reactie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.