Ga naar inhoud

koraal19

Lid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door koraal19

  1. links van video's die een voorbeeld van probleem weergeef: https://we.tl/t-rK9iHXrvhH (Koraal 19 : ik haalde even je quote uit het bericht - wil je antwoorden op iets en is een quote niet direct nodig, dan kan je hem beter weglaten of inkorten toch?)
  2. om een voorbeeld van mijn probleem te geven heb ik twee video's bij topic toe gevoegd waar ik daarna zag deze video's worden niet ondersteund daarom vroeg ik welke type videos worden normal wel ondersteunt op pc-helpforum? ik probeerde wijziging aanbrengen maar dat was te laat daarom heb ik via quote een foto geplaats. probleem gaat over zwart worden van scherm tijdens pc gebruik.
  3. gaan die linken over video's die niet worden ondersteund ? en welke type videos worden normal wel ondersteunt op pc-helpforum? want topic gaat over een andere probleem.
  4. ik zie dat videos worden niet ondersteund, jammer, dan die foto.
  5. Dag allemaal, ik heb sinds paar weken probleem met beeld doorvoer, video signalen worden onderbroken voor paar seconden en scherm wordt zwart vaak een of twee schermen soms alle drie, of ik een video afspeelt of aan het surfen ben zelfs als ik niets doe, scherm wordt zwart voor een second en melden monitor zich terug(HDMI aangesloten)dat gebeurt regelmatig om de half uur soms blijf dit hangen een minuut lang beeld gaat heen en weer, geluid blijft doorgespeeld(zie video, let op de horizontale strepen op linker monitor) vorige week heb ik windows schoon geïnstalleerd en alle drivers up to date gemakt, in apparaatbeheer is geen melding te zien, ik denk dat dit geen software probleem is. Weten jullie het misschien wat de probleem is ?en hoe kan dit worden opgelost? alvast bedankt PC> ASUSTeK COMPUTER INC. M52AD_M12AD - Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz- 8G RAM Grafisch kaart> GeForce® GTX 1050 Low Profile 2G Operating System> Windows 10 Home 64-bit 20.mp4 21mp4.mp4
  6. Hartelijk dank voor uw nuttig advies en hulp en een fijn avond
  7. hoe zit het met SATA versie, mijn huidig HDD is SATA II en ik zie bij motherboard gegevens dat er 2xsata1 staat , maak dat iets uit dat ssd SATA III is?
  8. 3GB DDR2 Ram Memory320GB Hard Drive10/100 Mbps built-in EthernetDual Layer DVD+/-RW DriveBuilt in AudioGraphics:Integrated NVIDIA GeForce 8500GT 256MBDedicated NVIDIA GeForce 210 -512MB DDR3
  9. excuses voor verkeerd type nummer,de juiste nummer: Packard Bell Imedia Desktop s1710 Motherboard: Manufacturer Packard Bell Model: MCP73T-AD (Intel) de link naar mother bord zo ver ik kun vinden: http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1559&motherboard=Acer
  10. dat is precies wat ik bedoel, ik zie zelf geen extra power en SATA poort maar dan dacht ik misschien met zo een plitsing kabelje dat mogelijk is en qua ruimte dacht ik met zo een caddy adapter (bracket) ssd op HDD schijf moniteren!!
  11. dat is goed, maar als ik naar schoon installatie toch een ssd schijf wil plaatsen moet mij huidige harden schijf weg of kan dit gewoon er bij?
  12. sorry voor wachten , ik weet niet waarom ik geen melding onvang als er een reactie word geplaats!!
  13. originel windows vista home basic dat heb upgrade naar window 7 home (download versie) en van daar met gratis upgrade naar window 10 home en dit staat nu op helemaal up to date: (update windows 10 version 1709 for x64-based syteem (KB4058043))
  14. Dag allemaal, omdat mijn computer(Imedia s1107) is te langzam geworden wil ik een ssd schijf er bij plaatsen, ik weet niet of dit gewoon er bij kan of de huidige hard schijf eerst moeten worden verwijderd!? dat is een mini tower (zie afbeelding) packard motherbord.txt
  15. PC (NVIDIA GeForce 210) is via HDMI verbonden met Receiver(Onkyo TX-NR535) de bedoeling is doorgeving van beeld en geluid , beeld gaat via Receiver naar TV daarmee gaat prima maar zodra webplayer word stopgezet of tabblad word gesloten geluid valt uit en is niet meer aan te krijgen, Digitale Audio installatie op video kaart word grijs en reageer niet meer,maar de beeld blijft doorgestuurd en installatie op video kaart werkt correct. weet jullie hier een oplossing voor? bij voorbaat bedankt
  16. Bladwijzerbeheer pagina in Google chrome gaat niet open, het bladwijzer sterretje is ook verdwijnen uit adresbalk,ik kan geen bladwijzer maken !!? browser gegevens wissen,browser instelling opnieuw instellen,Chrome verwijderen en opnieuw instellen is al geprobeerd. weet iemand hier een oplossing voor,alvast bedankt.
  17. Dat was inderdaad in elkaar geklikt ik heb hem met beetje moeite open gemaakt ,stofvrij gemaakt maar dat heeft niet geholpen dan heb ik geheel knoppen chip verwijderd en weer in elkaar gezet,ik heb nou geen knoppen functie op de monitor maar probleem is wel op gelost,volume pictogram is weg en ik de monitor zoals gewoon gebruiken met dank aan jullie allemaal.
  18. Op de achter zijde zit 4 gatjes voor muurbeugel en veder geen schroeven dat lijkt geperst te zijn ik had het graag open gemaakt, de knopen zitten niet vast lk ga er van uit dat het aan software van monitor ligt,in dat geval wat zal zo reparatie kosten ? Ik bedoel gezien de weinig waden van monitor is reparatie moeite waard of kan ik beter een anderen optie zoeken?
  19. dat gaat om: de originelen van desktop set die heeft inderdaad ingebouwde speaker ,ik heb helemaal geen idee hoe ie open kan ik heb inmiddels oude Toshiba monitor opgezet en die heeft geen probleem
  20. nee,dat volume pictogram komt met opstarten midden in beeld zitten en gedrag van monitor knopen is het zelfde:dong:
  21. heb net een screenshot gemaakt de volume pictogram is wel in beeld maar niet te zien op screenshot 5x knoppen op monitor: aan en uit knop doet ie wel menu knop ingedrukt houden verdwijnt volume pictogram laat ik hem los volume pictogram komt terug anderen 3 knopen doen niets
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.