Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

clovis

Lid
 • Aantal items

  302
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over clovis

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-02-1972

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows7

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. intussen hebben we dit samen opgelost.topic mag gesloten worden. hoe verwijder je eigenlijk een topic ,die je gestart heb ,en nadien zelf tot de oplossing bent gekomen? of is dit niet mogelijk? grts en mijn excuses clovis.
 2. met gmail heeft hij ook volgend probleem : kan niet inloggen - er is een probleem bij de communicatie met de servers van google..probeer het later opnieuw. nota: op mijn desktop gaat dit wel.
 3. op pc hebben we een nieuwe hotmail aangemaakt ..maar op haar gsm kan ze tevens ook niet inloggen ..vreemd vind ik dat hij niet om een wachtwoord vraagt.
 4. geachte, mijn gebuur heeft een huawei 7y iphone, maar als zij drukt op playstore krijgt zii een melding google inloggen..u bent uitgelogd van je google account.log weer in om door te gaan.als ze drukt op volgende komt zij inderdaad op haar hotmailaccount maar ze weet haar wachtwoord niet..omdat haar (ex) man dit alles heeft veranderd van wachtwoord.is er een andere manier om dit te ontdoen en via een nieuwe mailadress te kunnen inloggen? groeten clovis
 5. iemand heeft voor mij een muziekbestand op deze website gezet voor mij. daar ik Engels niet zo machtig ben kan ik hem niet beantwoorden. is de eerste keer dat ik zo een waarschuwing krijg..is dit normaal? zelf gebruik ik firefox..met opera en internet explorer gaat het ook niet :-( ik zou hem een juiste vertaling willen naar die kerel toezenden..bestaat dit zo een vertaler?
 6. iemand heeft voor mij een muziekbestand op deze website gezet voor mij. daar ik Engels niet zo machtig ben kan ik hem niet beantwoorden. is de eerste keer dat ik zo een waarschuwing krijg..is dit normaal? zelf gebruik ik firefox..met opera en internet explorer gaat het ook niet :-( ik zou hem een juiste vertaling willen naar die kerel toezenden..bestaat dit zo een vertaler? aub hulp !!!
 7. gelukt !!!! enorm bedankt..TOP !!!! grts Clovis
 8. neen voor die update vraagt hij het niet meer..raar...misschien microsoft die dit opgelost heeft? grts clovis.
 9. is heel zeker "volume 1 die opstart "..is de goeie dit.
 10. ga iets anders uitproberen,want... 1.niet altijd wordt er een keuze getoond op de pc (welke versie ik eventueel ,wil opstarten). 2. als er dan eens een keuze wordt getoond..is de tijd om het te lezen haast onmogelijk ( een 8tal seconden). 3. door 1 en 2 weet ik zelfs niet welke versie er wordt opgestart..door dit kan ik helaas niet antwoorden op jou vraag " welke van de twee is de goede?"..maar ik heb een vermoeden dat het windows 10 volume 1 is. - ik zou het proberen op te lossen,door een (acronis)backup te nemen van de versie die opstart en die dan te installeren op een hard schijfje...hopelijk is het de goeie versie die er dan opstaat...anders zit ik in de problemen...weet dan niet hoe ik het moet oplossen. zal dit maandag of diinsdag uitproberen. groeten clovis.
 11. sorry voor het late antwoord. heb bewust eventjes gewacht...ik heb niks uitgevoerd zelfs...omdat hij die update die ik steeds moest opnieuw uitvoeren,plots niet meer toonde. probleem opgelost blijkbaar.
 12. http://speccy.piriform.com/results/AkszzyKqeciD2xZJAaJLEXV
 13. hoikes, er wordt gevraagd om een update ( KB4093118 ) ,ik installleer die dus uiteraard...maar na een 10 tal seconden moet ik die weeral installeren...en zo blijft dit duren.
 14. maar neen...de grote van windows 10 is 17 gigabytes!!! als ik die update gedaan heb met assisstent update is hij geupdated tot een zekere versie van windows 10..omdat hij na de installatie vermeld iets in de trend van " als u niet tevreden bent met de installatie van windows 10,kunt u naar de vorige versie gaan van windows 10 "...wat deze windows 10 update assisstent heel concreet juist doet,weet ik niet echt..ergens moet dit vermeld waarschijnlijk staan op de website van microsoft. maar mij sprak het aan dat die update je beter beschermt dan de vorige versie ( de normale installatie) en dit meldt hij ook !!!! maar het enige dat verwarrend is,dat je een opstart keuze hebt tussen windows 10 en windows 10 volume 1. want ik zou een backup maken met acronis..maar welk backup zal acronis maken? dit is mijn probleem. grts clovis.
 15. neen denk ik niet. ten eerste is de grote van de schijf slechts een 17 gigabytes. en ten tweede is windows old met schijfopruiming ZEKER verwijderd. grts clovis.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.