Ga naar inhoud

clovis

Lid
  • Items

    378
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over clovis

  • Verjaardag 02-02-1972

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows7

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

clovis's prestaties

Vergevorderde

Vergevorderde (10/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

  1. Sorry voor hierboven...voor alle duidelijkheid mijn account is helemaal NIET gehackt ...op mijn windows kan ik niet op een link of dergelijke klikken doordat mijn internet security dat blokkeert ( nog maar eens duidelijk dat je programma's soms teveel willen blokkeren)..dan ga ik op mijn linux pc om die wel mij toelaat om op de link te klikken..en dat vind gmail genoeg om te zeggen..jou account is gehackt...en met dergelijke programma's hulp in te roepen..wilt m'n gewoon geld te bemachtigen..zo 1nvoudig is het...schandalig !!! als ik vroeg waaraan m'n denkt dat mijn email gehackt is..totaal geen antwoord..maar om het te fixen ..mij 99 euro proberen af te troggelen ...hopelijk heeft dit programma geen kwaadaardige software op mijn pc geinstalleerd ...daarmee zit ik het meest mee in...zijn naam was natan ryan ofzo..de zogezegde google- hulp die zich aanbood.
  2. was via deze site : https://www111.justanswer.com/sip/justanswer?r=ppc|ga|26|||&JPKW=gmail com support&JPDC=S&JPST=&JPAD=367880581146&JPMT=b&JPNW=g&JPAF=txt&JPRC=1&JPCD=&JPOP=&cmpid=1191256049&agid=55979428947&fiid=&tgtid=kwd-491494348032&ntw=g&dvc=c&gclid=EAIaIQobChMI3-motsK89AIV0eJ3Ch1rqgkjEAAYASAAEgI1PPD_BwE edit: om problemen met 'klikkers' te vermijden, voegde ik na www 111 toe zodat de link niet meer tot die pagina leidt. Wie die pagina toch wil proberen: verwijder de 111 (wel op eigen risico )
  3. normaal dit? ik bezocht een website waarbij je gmail kon contacteren..via chat op de site..vroeg m'n of ik logmeinrescue wou installeren en via daar iemand mij verder zou helpen..niets vermoedend deed ik dat..m'n vroeg mijn emailadres en gsmnummer..ik wachte een tijdje af..en hij zei dat mijn emailaccount gesloten is omdat hij gehackt zou zijn..ik merkte opeens dat een tekst geplakt werdt in het chatvenster..ik las dit vlug en merkte op..als ik wou dat hij mijn mailadres zou fixen ik hem een bedrag van 99 euro moest storten..dat heb ik onmiddelijk geweigerd en heb snel ( en bang..dat ik iets verkeerd heb gedaan) het chatvenster gesloten. toch heel vreemd !!!!
  4. zopas heeft scarlet eergisteren gekomen om een nieuwe modem te installeren en nu geraak ik niet meer op mijn gmailaccount !!!!! dit apparaat wordt niet herkend !!!! mijn herstel mailadres weet ik niet meer...wat is google toch bemoeizuchtig zeg !!! als ik nu vanaf een ander pc ( bij een vriend ofzo) wil eens mijn mail checken...kan dit dan niet??? ambetante gasten zeg !!!! iemand die oplossing weet aub? greeetzzz clovis !!!!
  5. niet echt...want ik zou graag weten of verwijderde items in feite in de "prullenbak" plaatsvinden, of niet?..lees hier en daar wat op het internet..maar het is mij nog niet echt duidelijk...het lijkt alsof ik ik niet de enige ben,die dit probleem heeft gehad... grts.
  6. ben die intussen opnieuw aan het downen...daar gaat mijn privacy 😞
  7. geachte, heb een pc gekregen van iemand met windows 10 erop geinstalleerd. omdat ik eens iets anders wou heb ik linux mint geinstalleerd op deze pc( windows 10 verwijderd)...heb per ongeluk items verwijderd..en die zijn NIET in de prullenbak te vinden !!!! is dit normaal? kan ik die verwijderde items ergens terugvinden of op een manier terugkrijgen? grts clovis
  8. ach laat maar...zal de doos met inhoud wegwerpen naar het containerpark.
  9. JA geen onverwachte waarschuwing of melding gekregen :-)
  10. Sorry heb dit allemaal uitgevoerd en per ongeluk reeds het fixlog gisteren verwijderd :-(..echt sorry !!!!! intussen ook de nieuwe versie van windows 10 geinstalleerd....
  11. neen ik durfde die NIET te installeren. JAMMER dat deze update verplicht(!) is...versie 20H2...vraag mij af of oudere mensen dit wel kunnen?...ach die "Verdekselse windows " toch hé !!!! ik zal niet anders kunnen zeker of deze update te installeren?...ik denk dat ik die melding gekregen heb omdat ik firefox opende terwijl die ( heel lange) update bezig was...
  12. nu zit ik met een GROOT probleem..zit niets anders erop om af te sluiten..jammer geen hulp..hopelijk geen pc ellende na deze update 😞 wat haat ik toch windows soms !!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.