Ga naar inhoud

clovis

Lid
 • Aantal items

  359
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over clovis

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-02-1972

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows7

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. neen...alles normaal nog....grts clovis
 2. misschien loos alarm...maakt nu geen lawaai meer...was misschien bezig met een update ofzo... grts clovis
 3. beste, gisteren bekeek ik een filmpje op youtube en mijn pc maakte nogal lawaai... heb hem afgelegd...het was echt bangelijk. ik DENK ( met de nadruk op denk..omdat ik er weinig van ken) dat mijn ram geheugen niet correct is...mijn pc schijf heb ik in 2 gedeeld...alsook is mijn ram gedeeld in 2 ( denk ik hé)...op mijn c schijf staat mijn besturingsysteem en op E staat muziekbestanden,foto's ( wallpapers) en films...weten jullie raad aub? beste groeten clovis.
 4. is ok hoor..ben eerlijk gezegd al wat meer op mijn gemak...maar op die linkse netwerkverbindind op die foto van mijn internetsecurity zag ik iets van UNIX staan..en ik panikeerde en dacht dat een linux verbinding binnengebroken was..nu kga het laten..maarja 1maal een hacker gehad en echt ..ik wil dat niet meer hoor !!!!! bedankt voor mij op mijn gemak te stellen !!!!
 5. weet nu niet meer war ik dat gevonden heb op mcafee..grrrrrr
 6. proximus ?nooit bij geweest. die internet security melde opeens dat ik mijn netwerken moet checken en welke ik wilde blokkeren...ik heb de hele dag niet durven op pc komen..nu wel..om jullie berichten juist te bekijken.
 7. kijk eens naar dit.... zie je iets verdachts? je moet weten destijds toen xp nog bestond..ik nog gehackt ben geweest...en dat was echt niet plezant hoor..ik kwam er haast paranoia van..en neen ik maak geen grap !!!!
 8. ik heb niet eens een draadloze router ofzo...ik kan toch niet op wifi ? ik heb een bekabelde verbinding. wifi was ingeschakeld..ikzelf heb het uitgeschakeld..het is inderdaad een driver die standaard bij mijn pc geinstalleerd is..kan ik die driver verwijderen? kan ik toch onmogelijk draadloos op mijn pc? is tevens de eerste keer dat ik dit zie ( mijn pc heb ik al een jaar of 6)..die wifi verbinding...stond er anders NOOIT. maak ik mij onnodig zorgen?
 9. ik verschoot nogal pas..ik weet niet echt hoe het kwam,maar plots checkte ik mij netwerk en lag er wifi aan !!!! blijkbaar zit iemand dan op mijn pc,zonder dat ik het weet? mijn pc is een desktop en heeft lan-verbinding.. hoe kan ik dit verwijderen ? ben er echt niet goed van.... grts clovis !!!!
 10. ok thanks..hierbij de beide logbestanden... Fixlog.txt AdwCleaner[S09].txt
 11. ok sorry..... FRST.txt Addition.txt
 12. OK...bedankt voor de reacties.wist niet dat dit mij zo goedkoop ging uitkomen...zal eens checken op bol.com..denk dat ik zal gaan voor een externe. thanks !!!! grts Clovis
 13. eens mijn desktop pc gegoogeld + dvd brander .....en inderdaad bestaat in die prijsklasse !!!! maar kan ik dit zelf wel? https://www.ebay.com/itm/Acer-Aspire-TC-605-Desktop-Super-Multi-DVD-RW-Burner-Drive-GHB0N-H1-X1-e21-/193381301463
×
×
 • Nieuwe aanmaken...