Ga naar inhoud

benverbergt

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door benverbergt

  1. Het is gelukt met de Ewent USB 3.0 IDE/SATA converter! Een beetje moeite gehad door een eerder slechte handleiding maar alles in orde! Bedankt allen!
  2. Een SSD schijf ken ik vaag! Solid State Drive denk ik? Verder is het eerder Latijn ja... - - - Updated - - - Bedankt! Zal ik zeker in het oog houden!
  3. Ik zou het straks kunnen gaan halen en hoop dan dat het zonder te veel problemen in orde geraakt! Dan duid ik het topic aan als opgelost! Want van wat jullie net zeiden begrijp ik echter weinig
  4. Wauw, wist niet dat het bestond! Ze zijn in elk geval een stuk goedkoper als het laten doen in een winkel.. Super bedankt!
  5. Beste forumers, Ik heb enige tijd geleden mijn harde schijf uit een oude laptop genomen (Uit een Medion...). Er staan een aantal bestanden op die ik graag zou terug hebben. Op mijn vaste computer kan ik hem niet aansluiten (de connector past niet..). Ik heb dan eens gebeld naar een winkel om het te laten doen en daar zouden ze mijn bijna 60€ aanrekenen. Ik vroeg me af of iemand op dit forum dit voor me kon doen, ik heb er gerust iets voor over maar geen 60€.. Ik heb foto's bijgevoegd om de schijf te bekijken, de afmetingen van de aansluiting zijn ongeveer 48,5 x 2,5 mm Liefst regio Antwerpen! Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.