Ga naar inhoud

jandep

Lid
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over jandep

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-12-1966
 1. Jean-Pierre, De tip uit jouw post werkt helaas ook niet...
 2. De technische termen zijn niet het probleem. Gewoon het feit dat het probleem zich blijft voordoen telkens de computer uit sluimerstand gehaald wordt. Wel verbinding met mijn draadloos netwerk maar geen verbinding met het internet. En dat allemaal door die update van het OS naar Mountain Lion. Het is gewoon erg vervelend om telkens die wifi uit en in te moeten schakelen tot die verbinding weer tot stand gekomen is.
 3. Hallo, Sinds geruime tijd is het zo dat mijn Imac wanneer die uit sluimerstand gehaald wordt, wel nog verbinding heeft met mijn draadloos netwerk maar niet meer met het internet. Een paar keer Wifi uitschakelen en terug inschakelen lost dit dan telkens op. Op den duur vind ik dit toch knap vervelend. Iemand een oplossing?
 4. Dag Jion, Bedankt voor het snelle antwoord. Heb de instructies uitgevoerd en het probleem is opgelost.
 5. Hallo, Wij hebben een account aangemaakt op knooppunt.net een portaalsite voor online oefeningen voor het middelbaar onderwijs. Voor het vak Engels moet je de oefeningen bekijken met internet explorer. Als ik inlog op de Dell laptop met windows vista home premium sp 2 en IE9 krijg ik de melding dat de gebruikersnaam en/of het wachtwoord ongeldig is. Als ik echter inlog via Firefox op dezelfde laptop, werkt het wel. Als ik inlog op een andere windows pc met IE lukt het ook. Wat zou er aan de hand kunnen zijn?
 6. Ik heb hem teruggebracht en de Linksys WAG320N aangeschaft. Deze heeft 3 antennes en dat werkt goed.
 7. Op kanaal 7 is het niet beter. Signaalsterkte is 61% met de router naast de Imac. Op de laptop in de kamer hiernaast is dat 28%. Dat is toch VEEL te weinig. Zou dat aan de router zelf kunnen liggen, ik heb hem nog maar een week, zal ik hem terugbrengen naar de winkel ?
 8. Bedankt voor de reactie. Ik beschik blijkbaar reeds over de laatste firmwareversie. Mijn vorige router was een Belkin maar die heb ik niet meer. Zal het kanaal eens wijzigen naar 7. ---------- Post toegevoegd om 12:33 ---------- Vorige post was om 12:31 ---------- Sorry maar hier heb ik niet veel aan. Dit probleem stelt zich ook op de windows laptop dus...
 9. Hallo, Ik heb mij onlangs een nieuwe Linksys WAG120N router aangeschaft en nu is het zo dat ik deze naast mijn Imac moet zetten om nog een werkbaar draadloos netwerk te hebben. Ik gebruik Istumbler om mijn WLAN te bekijken en ik heb dus een signaalsterkte van 60 à 70 % met de router bijna tegen de imac geplakt. Met de laptop (macbook air) in de andere kamer heb ik slechts een signaalsterkte van 20 à 30 % (niet werkbaar). Mijn draadloos netwerk zit op channel 11 en alle andere netwerken in de buurt op een andere kanaal. Ik weet het effen niet meer...
 10. Ik heb dit nu zo aangepast maar het probleem blijft. Hij wil het bestand eerst op de computer opslaan...
 11. Voor andere bijlagen wel maar voor wmv bestanden heb ik geen keuze. Als ik downloaden aanklik krijg ik onmiddelijk een schermpje waarin ik moet aangeven waar ik het bestand wil opslaan. Geen mogelijkheid om openen aan te klikken. Voor bvb. powerpointbestanden is dit wel het geval.
 12. Ik werk met vista. En alles staat in orde onder standaardprogramma's. Windows media player is reeds gekoppeld aan dit soort bijlagen. Toch wil hij deze eerst op de computer opslaan en dan pas openen ???
 13. Sinds kort kan ik wmv bijlagen in mails enkel nog opslaan op mijn computer en dan openen met windows media player. Voordien kon ik deze rechtstreeks openen met windows media player zonder dat ik die hoefde op te slaan. Waar kan ik dit terug in orde zetten ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...