Ga naar inhoud

bonkayl

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 7

bonkayl's prestaties

  1. Hallo, Het probleem is daarmee inderdaad opgelost. Ik heb voor de zekerheid toch eens de laptop laten heropstarten, maar hij deed het nog. Bedankt allemaal voor de hulp.
  2. Ik heb office herstel gedaan, helaas nog steeds hetzelfde probleem.
  3. Ik heb de stappen gevolgd, alles verwijdert van HP, CC Cleaner uitgevoerd en printer opnieuw geïnstalleerd. Zowel met usb kabel als draadloos wilt hij nog steeds niet afprinten vanuit een Office toepassing. Bij outlook krijg ik de melding: printer niet gereed, Bij Word: gebeurt er niks, er komt geen taak in het afdrukvenster. Bij Excel krijg ik een kadertje. Bij FrontPage lukt het wel om af te drukken. Bij PowerPoint gebeurt er ook niks.
  4. Hiervoor had ik ook een HP Deskjet printer, die werkte normaal. Deze nieuwe printer werkt draadloos (vergeten te melden gisteren) kan ik dan dezelfde procedure volgen?
  5. Ja een HP Deskjet 2540, een typisch probleem voor HP? Hier is de gevraagde link: http://speccy.piriform.com/results/3YmSGed1vY5pZJn5bPSfTjM
  6. Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier. Mijn nieuwe printer wilt niet afdrukken uit Word, Excel en Outlook. PDF files, foto's en van webpagina's lukt zonder problemen. Ik had al opgevangen dat dit vaak gebeurt de laatste tijd. Iemand een idee hoe dit komt? Bradley
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.