Ga naar inhoud

Danni_ke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Danni_ke

  1. Hallo, Thx voor de link! Heb het gedownload en moest mijn pc dan opnieuw opstarten maar heb nog steeds geen geluid:s Of moet ik ergens nog iets activeren ofzo? Of heb je eventueel nog andere sugesties? Grtjs!
  2. Hoi, Alvast bedankt voor je reactie! Het type: HP pavilion a334, of bedoeld u dit niet? Ik had dus mijn key hier niet mogen opzetten, in welke zin kunnen ze dit dan misbruiken? Ik hoop dat het niet te erg is :s Grtjs!
  3. Hallo, Ik heb overlaatst systeemherstel moeten toepassen op mijn PC, ik ben nu mijn geluid kwijt.Ik heb er al vanalles over gelezen en al een driver geinstalleerd maar toen ik mijn pc opnieuw opstartte was er nog steeds geen geluid.Ik denk ook dat ik een onboard geluidskaart heb,vraag me niet wat het is. Ze zeiden dat ik mijn pc moest openmaken en dan zou ik het type geluiskaart kunnen aflezen maar het ziet er heel anders uit als een gewone geluidskaart. Ik heb dan Realtek AC'97 audio driver geinstalleerd omdat ik dit al eerder in mijn pc had zien staan,maar zoals ik al had verwacht,nog steeds geen geluid. Kan er iemand mij helpen hoe ik erachter kom welke geluidskaart ik heb? En wat ik dan precies moet doen om deze te activeren of hoe zeggen ze dat? Windows XP Home Edition HP
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.