Ga naar inhoud

NPH

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

NPH's prestaties

  1. Ok, bedankt voor het antwoord ! Hoelang ben ik mijn PC kwijt voor zo een reparatie?
  2. Voor de mensen die het geluid willen horen IMG_00041.MOV
  3. http://speccy.piriform.com/results/Vd7ZxS4FuslpOloFg5xfsik
  4. De test was goed, niks aan men HD
  5. Wanneer ik mijn PC opstart is er (bijna) altijd een verschrikkelijk geluid te horen. Hij start trager op en de algemene prestaties lijden er ook onder. Ik heb ergens gelezen dat het de HD of iets met de fan zou kunnen zijn. Of is het iets anders en wat moet ik best doen? Alvast bedankt!
  6. Het is blijkbaar niet opgelost, moet ik 'hibernate off' ipv on? Ook wanneer ik mijn pc opstart, komt er voordat mijn bureaublad is geladen een zwart scherm(15 sec)
  7. Het is opgelost, iedereen bedankt voor de hulp! Als ik hem nu in slaapstand zet duurt het wel +-20 sec voor hij het doet maar het is tenminste zonder dat hij uitvalt. Of is dit ook niet zo goed?(die 20 sec)?
  8. Ik heb het op on gezet en het blijkt te werken !
  9. Hey ! Momenteel gebruik ik Glary Utilities om men PC in vorm te houden. Is deze goed of kan het beter? Wat raden jullie me aan? Bedankt
  10. Ook gedaan en nog steeds problemen
  11. Ik heb het uitgevoerd en er zijn geen schendingen gevonden.
  12. Hallo, Mijn PC doet sinds enige tijd lastig. Wanneer ik mijn PC in slaapstand wil zetten, valt hij meestal uit en vlak voor hij uitvalt verschijnt er een lichtblauw scherm met een of andere foutmelding. Als ik hem dan weer opstart verschijnt er een scherm dat Windows niet correct is afgesloten en heb je de mogelijkheid om hem in Safe Modus (en nog enkele andere modussen) op te starten. Wanneer ik dan op mijn bureaublad kom, dan verschijnt cmd. Ook komt er nog een kadertje om de foutmelding te rapporten bij HP (mijn PC merk) maar dit faalt altijd. Ik heb al geprobeerd om dit zelf op te lossen (door o.a. via cmd foute bestanden te zoeken) maar de problemen zijn niet verholpen. Mvg, Jelle
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.