Ga naar inhoud

sjokla

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sjokla's prestaties

  1. Nee want dat was niet een driver maar de DriverToolkit. Dus na de scan heb ik de audio driver zoals bovengenoemd geprobeerd te downloaden.
  2. @ Dasle: ik ga er vanuit de je de eerste driver bedoelt na de scan? (Intel High Defenition Audio- 1C20) Die kan ik niet downloaden omdat ik een nieuwere versie heb; van 08-07-14.
  3. Het apparaat is de Conexant SmartAudio HD maar zonder dat nummer erbij. Zie screenshot. Ik heb nog eens geprobeerd de driver die Asus noemde in bericht 12 te downloaden, maar dat lukt niet. Krijg dan de melding dat de installatie mislukt is. Kan het apparaat voor dit stuurprogramma niet vinden.
  4. Dank voor je reactie Dasle Hdaudio\func_01&ven_14f1&dev_5069&subsys_1b0a20af&rev_1003
  5. uhmm... nee Het testen lukte bedoelde ik. Maar het geluid valt nog altijd weg na korte tijd helaas.
  6. :D Helaas...... Nope. Nee, laptop is niet aangesloten op tv of HIFI-toren.
  7. Hi iEsacpe, bovenstaande gedaan, maar nog steeds hetzelfde..... Externe koptelefoon aangesloten en die blijft gewoon werken. Kijk ik naar een youtubefilmpje of luister ik naar de radio, dan valt het geluid dus nog altijd weg na een paar minuten. Steek ik dan in de usbpoort mijn externe koptelefoon in en haal hem meteen weer weg dan heb ik ook meteen weer geluid voor een minuut of zo, soms iets langer, soms iets korter. Oh,ja alle instellingen bij SmartAudio heb ik op maximum gezet, maar dat helpt dus ook niet.
  8. Hallo iEscape! Twee weten meer dan een, dus welkom in deze discussie ;-) Ik heb een video DVD bekeken en weer valt het geluid na een minuut weg... Screenshot heb ik gemaakt en bijgevoegd. De coderingsinstellingen staan in het grijs, ik bedoel het knopje Testen staat in het grijs en lukt dus niet.
  9. Dit is de oorspronkelijke driver die ik had. Nog altijd geen verbetering, na een kleine 2 minuten valt het geluid gewoon weer weg.
  10. Hallo Asus, bedankt voor je reactie. Ja, dat probleem was al voor de herinstallatie aanwezig. Vandaar de herinstallatie, ik hoopte het daarmee op te lossen. Ja, dat is de Medion P7621.
  11. Bedankt! Dan wacht ik even af. Ondertussen bij het kijken naar een filmpje weer het zelfde euvel. Weer gekeken via Configuratiescherm-Geluid-Audio-apparaten beheren. Toen kreeg ik de volgende melding: Er is gedetecteerd dat de geluidsaanpassingen voor deze apparaten problemen veroorzaken: Luidsprekers (Conexant SmartAudio HD) Wilt u de stuurprogramma-aanpassingen voor dit apparaat uitschakelen? Waarschijnlijk is toch de driver niet goed, maar ik zal wachten met actie te ondernemen totdat iemand met een tip komt.
  12. Gedaan! Er zijn beschadigde bestanden gevonden en hersteld. Nog eens geprobeerd de driver te downloaden maar dat lukt nog steeds niet. Via de cmd.exe nog een keer de sfc /scannow gedaan: Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden. Toen geluid nog eens geprobeerd, maar nog altijd valt het na 1-2 minuten weg. Het SPDIF-interface apparaat doet het ook nog steeds niet: wel groen balkje maar geen geluid. Bij de Eigenschappen-Ondersteunde Indelingen kan ik geen Coderingsindelingen testen (DTS Audio en Dolby Digital staan aangevinkt) die staan in het grijs. Datzelfde geldt voor Samplesnelheid (48 kHz)
  13. C: is niet helemaal ok. Er zijn beschadigde bestanden gevonden die niet allemaal gerepareerd kunnen worden. D en F zijn ok. De driver downloaden lukt niet. Foutmelding: Installatie van stuurprogramma mislukt: kan apparaat voor dit stuurprogramma niet vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.