Ga naar inhoud

Octaaf

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 8.1
  • Monitor
    Medion Full Led 24"
  • Moederbord
    ASUSTek, P6T SE
  • Processor
    Intel Core I7 930
  • Geheugen
    DDR3, 10GB
  • Grafische Kaart
    NVIDIA GeForce GTX 680
  • Harde Schijf
    Samsung, 1 TB
  • Voeding
    CM, 650W
  • Geluidskaart
    Realtek Digital OUtput
  • Behuizing
    Coolermaster Tower

Octaaf's prestaties

  1. inderdaad een hele goede site. Voor de volgende die problemen heeft, volg de stappen op de intel site die hierboven weergegeven is. ik ben nu blij met mij 35 graden idle, en 65 graden full load Bedankt allen.
  2. Ik heb zojuist een goede site gevonden waar je het een en ander kunt wijzigen in de bios. https://communities.intel.com/docs/DOC-23517 ​Dat scheelt zo ie zo al 30 graden at full load en 10 at idle.
  3. zojuist mijn bios geupdate naar 2801, maar zonder resultaat. ja de 128 GB is voor mijn windows, de andere voor games. Nee ik heb niets om mijn ssd the optimaliseren. Het merk is Crucial. Ook heb ik windows 10 EN home.
  4. hallo. mijn MOBO is Asus Maximus VII Ranger. De versie van mijn BIOS is SMBIOSBIOSVersion 2601. Ik heb 1 HDD van 1 TB en 2 SSD's. 1 van 128 GB en 1 van 256 GB.
  5. te vroeg gejuicht. mijn pc viel gister uit dus ik deed nog even een torture test. hij ging meteen weer naar de 100 toe. Hoe kan dit? zit genoeg cooling paste op van cooler master "Thermal Compound Kit". men fan zit in "cpu fan" niet in "cpu opt" enig idee wat ik nu kan doen? en beschadeg ik de cpu nu niet? en zo ja bij hoeveel graden valt hij uit?
  6. pfoooee het is me gelukt. Hij blijft nu tussen 65 en 70 graden als ik hem torture. nog behoorlijk maar het is beter. Ik heb hem volgens mij verkeerd geïnstalleerd. ik had de klem gemonteerd als zijnde AMD processor. nu met vast draaien voelde ik dat hij ineens vast zat. Bedankt voor jullie reacties en hulp.
  7. Bedankt voor je linkje, helemaal duidelijk nu. Ja ik her er een klein ertje op gedaan. de koeler zit goed vast maar kan hem wel een klein beetje rond draaien, maar dat is normaal bij de 212 evo blijkbaar. Zou ik hem er even af moeten halen, schoonmaken en opnieuw wat kooling paste erop doen?
  8. Hallo, Ik heb sinds 2 weken een nieuwe pc in elkaar gezet en wilde even kijken hoe de stress test het zou doen. ik heb hier 2 foto's en dat zegt waarschijnlijk al genoeg: Eerst foto zie je de temps na 1 seconden. 90 tot 100 graden op alle cores en dat blijft ook zo. De tweede foto laat de temp zien zodra ik hem uit zet. schiet metten terug naar 45 graden ongeveer. Hoe kan dit? ik heb een I74790K CPU en cooler master hyper 212 evo. Hij is niet overgeclocked. Oh en kan iemand mij ook uitleggen want "distance to TJ max" inhoud?
  9. Hallo, Ik heb zojuist een compleet nieuwe game pc besteld, en zou nu mijn oude willen verkopen. Ik weet dat het heel moeilijk is om te schatten wat ik er nog voor kan vangen, maar ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Het gaat om het volgende: PC zelf is bijna 5 jaar oud. (Wat vliegt de tijd) Behuizing: CM Storm Scout Voeding: Cooler Master GX 650W Mobo: Asustek P6T Videokaart: Gigabyte GTX 680 (2GB ram) Ram: 10 GB CPU: I7 930 @ 2,80 ghz CPU Cooler: Enermax 4 heatpipes en verschillende kleuren. (kan ook uitgezet worden dmv schakelaartje. Opslag: Samsung 1 TB
  10. aih dat is balen. Dan denk ik dat ik maar een keer een nieuwe PC ga halen met meteen een voeding van 850W ofzo voor in de toekomst Want mijn processor is ook al flink verouderd, en ik wil toch de laatste generatie games op 1080i blijven spelen. Bedankt voor je tijd en moeite Dasle.
  11. dat is een cooler master GX 650W
  12. http://speccy.piriform.com/results/dySd5PJ7aQGsQ1RHpvDWgOI
  13. Een hele mooie laptop, je zult er wel wat kleine spelletjes mee kunnen spelen, maar daar blijft het helaas bij. Je hebt een goede processor en genoeg RAM, alleen die video kaart is niet high end.
  14. Hallo, Mijn PC is een beetje verouderd: intel I7 930 gtx 680 (2gb) 8 GB Ram 650 W voeding 2 vraagjes: Is het slim om een extra GTX 680 erbij te stoppen. (voor 170€)? En kan mij voeding dat aan? een gtx vraagt geloof ik 195 W x 2 is dus 390 W. heb ik dan nog genoeg power om mijn andere componenten te voeden? alvast bedankt.
  15. hoeveel FPS heb jij op ultra settings dan? And zet ik hem iets lager zodat ik altijd 60 fps heb, gameplay gaat toch boven Visuals vind ik. Dat zou inderdaad kunnen, bedankt weer wat wijzer geworden. Denk je dat mijn PC Fallout 4 ook aan zou kunnen, moeilijk te zeggen natuurlijk. Mocht dit niet het geval zijn dan is het toch weer mijn GPU die aan vervanging toe is? Of kan ik de GTX 680 overclockinen? Nog ff een heel andere vraag: De Geforce videokaarten worden gemaakt door Nvidia, hoe zit het dan met de Gigabyte, Asus, MSI uitvoeringen? (gtx 680 Gigabyte heb ik) Die zorgen gewoon voor de koeling en OC enzo of hoe moet ik dat zien?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.