Ga naar inhoud

Frank040593

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Frank040593's prestaties

  1. Beste TheDarkness, hij wordt niet weergegeven in schijfbeheer dus ik denk dat hij gewoon helemaal niet meer opgepikt wordt door de computer? en dan klinkt de uitleg van falstring wel heel logisch. Falstring kan een standaard elektronica winkel dat niet verhelpen? ik wil het zelf wel proberen maar ben meestal niet zo handig met die dingen. beide trouwens bedankt voor de reactie en hulp! ik reageer erg laat omdat ik er door problemen thuis de laatste tijd niet heel erg meer mee bezig was
  2. Sinds een paar dagen start mijn externe harde schijf niet meer op. Een lampje knippert nu ook i.p.v. te blijven branden. Op beide laptops bij ons thuis krijg je de melding dat het apparaat niet meer op start. De avond er voor heb ik het apparaat nog probleemloos gebruikt. het gaat om een Seagate (500GB Slim Portable Drive) model: SRD00F1 He schijf maakt verder geen rare geluiden o.i.d.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.