Ga naar inhoud

Dries1456

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dries1456

  1. Dit topic mag gesloten worden. De problemen zijn opgelost dankzij de nieuwste upgrade van Windows 10. Bedankt voor jullie hulp
  2. Geweldig, deze laatste stap heeft het opgelost. Foto's en Mail staan er terug op en de MS Store opent ook weer. Bedankt!
  3. Ik heb de 2004 update uitgevoerd. Op het eerste zicht lijken sommige apps nu wel te werken: Groove muziek, Films en tv, OneNote. Deze werkten niet voor de update. Maar de apps Mail en Foto's en de MS Store zelf werken nog steeds niet. Volgens mij heb ik de Foto's app verwijderd gehad met een command in cmd (voordat ik deze thread startte), maar deze kan ik nu niet opnieuw downloaden omdat de MS Store niet opengaat.
  4. Ik heb zonet nog eens gezocht naar nieuwe updates, staat dat er geen beschikbaar zijn. Als ik de geschiedenis van updates wil bekijken krijg ik dit leeg scherm: Ik heb Norton 360, deze is pas nog verlengd en actief. Wel heb ik het probleem dat ik de slimme firewall van Norton maar niet ingeschakeld krijg (of er staat alleszins dat deze niet is ingeschakeld). Op de laptop van mijn vader (valt onder hetzelfde abonnement) werkt Norton wel zoals het hoort.
  5. Ik heb de laatste tijd problemen met zowat alle apps van de Microsoft Store. In het begin was het alleen de Mail app die niet werkte, dan kreeg ik de foutmelding "Er is een probleem opgetreden met Mail. Neem contact op met de systeembeheerder om de app te herstellen of opnieuw te installeren." Gisteren merkte ik dat de Foto's app ook niet meer werkte. Ik heb deze al proberen te resetten en te herinstalleren zonder succes. Ik krijg de andere apps van de Microsoft Store en de Store zelf ook niet meer geopend. Als ik op Start klik dan staan er bij zowat alle apps van de Store uitroeptekens, maar ook Agenda, Mail, Edge, ... openen niet meer. Wat ik al geprobeerd heb: Gecontroleerd op nieuwe Windows 10 updates: geen updates beschikbaar De probleemoplosser voor MS Store apps uitgevoerd Het antwoord in deze thread heb ik ook geprobeerd: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-store-broken-and-wont-allow-to-download-or/d49781c9-6176-4d1e-907c-da60904551e0
  6. TreeSize heb ik gedownload en uitgevoerd, met dit als resultaat: Zitten er hier misschien abnormale grote mappen tussen? Wanneer ik in windows verkenner zelf kijk staat er overigens dat er nog 68,7 GB van de 218 GB vrij is. Mijn Office had ik reeds volledige opnieuw geïnstalleerd, dit loste het probleem ook niet op. Die update zal ik zeker downloaden. Voor de controle op spy- en malware maak ik dan best een nieuw topic?
  7. Het probleem met Norton lijkt voorlopig opgelost te zijn, na herinstallatie staat de firewall nu standaard aan. Wat betreft de windows defender zie ik bij virus- en bedreigingsbeveiliging geen instelling staan om realtime-beveiliging uit- of in te schakelen. Bij opstart zie ik wel nog telkens deze 2 meldingen verschijnen. Er gebeurt niets wanneer ik op deze meldingen klik Als ik in de services lijst kijk zie ik ook dat bij "Windows defender firewall" ofwel wordt gestopt ofwel wordt gestart staat (en dus niet de status "wordt uitgevoerd") Het probleem met Excel en Word is overigens ook nog niet opgelost.
  8. Ik had niks mogen zeggen... Het probleem van Norton is al terug (dat ik de slimme firewall niet kan aanzetten, staat uitgevinkt en is ook greyed out)
  9. Norton heb ik inderdaad verwijderd met de removal tool en terug geïnstalleerd. Dat probleem is nu opgelost, de firewall van Norton staat nu aan en blijft ook aanstaan. De Windows Firewall blijft echter dezelfde problemen tonen. Ik heb via programma's MS Office aangeklikt en geklikt op wijzigen, waarna de Office opnieuw geïnstalleerd werd. Er stonden wel meerdere versies van Office tussen (zie screenshotje) Nu dan een herinstallatie van Windows?
  10. Ik heb de hele Office laten herinstalleren, heeft helaas niks opgelost
  11. Ik zal eerst proberen Office te herstellen/opnieuw installeren, ik had dit nog niet gedaan. Deze handleiding lijkt mij goed, is dit de juiste manier om dit te doen?
  12. De eerste link bracht inderdaad geen oplossing. Dan heb ik de volgende stappen ook gedaan Windows controleren: a) eindigde inderdaad op "completed succesfully" b) eindigde op "er werden fouten gevonden en deze werden hersteld" Schijfcontrole: het resultaat waren allemaal groene blokjes bij mij Heb ondertussen ook al Norton voorlopig verwijderd om te zien of ik de Windows Firewall dan wel kon oplossen, maar dit heeft ook niet geholpen. Bij de Services heb ik wel gezien dat er een service Windows Defender Firewall is. Deze staat op automatisch en was nog niet gestart, wanneer ik rechtsklik en starten doe dan krijg ik deze melding: Nadien verandert de status ervan in "wordt gestart", maar dit blijft zo te zien heel de tijd zo staan (verandert niet in "wordt uitgevoerd")
  13. Helaas geen herstelpunt beschikbaar van voor de problemen begonnen Doordat ik geen Windows Firewall zag staan ben ik ook daar eens gaan kijken. In de instellingen van Windows krijg ik dit bericht te zien: Als ik op instellingen herstellen klik, krijg ik wel het bevestigingsbericht maar als ik dan op "Ja" klik gebeurt er verder niets. Wat ik ook voorheb sinds enkele dagen is dat ik bij elke opstart het bericht krijg van mijn Norton Security dat de slimme firewall is uitgeschakeld, maar ik krijg deze maar niet ingeschakeld (kan niet op deze optie klikken) Weet niet of deze problemen met elkaar te maken hebben, maar ik dacht het toch ook even te vermelden
  14. In mijn services vind ik zelfs geen "Windows Firewall" om te starten. Is dit misschien het probleem? Ik weet eerlijk gezegd niet waar ik kan zien welke herstelpunten ik heb. De problemen zijn begonnen nadat ik een Excel file downloadde voor mijn studies (beschikbaar gesteld door de docent), en ik was niet de enige van de klas die problemen had met dit bestand te openen. Iemand anders kreeg net dezelfde foutmelding als ik, en nog anderen kregen nog een andere foutmelding (iets van dat het bestand corrupt was). Maar anderen kregen het bestand wel gewoon open.
  15. Als ik naar die locatie in het register wil gaan, vindt ik geen sub folder "User Shell Folders" onder Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer Enkel deze:
  16. Ik heb wat bestanden verwijderd en heb nu 90 GB vrij op mijn C schijf, maar nog steeds kan ik geen bestandjes openen van amper 100 kB. Ligt het probleem misschien ergens anders?
  17. Ik heb nog 38 van de 218 GB vrij op mijn C schijf (ik heb een HP laptop)
  18. Sinds kort heb ik problemen met het openen van Excel en Word bestanden. Wanneer ik een Excel bestand probeer te openen krijg ik volgende melding: Wanneer ik een Word bestand probeer te openen krijg ik deze melding: Ik heb wel degelijk nog voldoende geheugen op mijn pc. Ik heb ook al gemerkt dat wanneer ik het bestand verplaats naar een USB stick en het vanaf daar open, dat het dan wel zonder problemen opent. Dit is op de korte termijn handig om het probleem te omzeilen, maar ik zou toch graag weten hoe ik dit kan oplossen.
  19. Ok het touchpad werkt terug perfect, het is gelukt door een systeemherstelpunt van gisteren terug te zetten. Ik heb Driver Booster ondertussen al weer verwijderd. Bedankt voor de hulp!
  20. Sinds gisteren reageert het touchpad van mijn HP laptop (HP EliteBook 850 G4) niet meer. De aan-/uitknop van het touchpad (dat zich ook op het touchpad bevindt) werkt wel nog. Ik heb gisteren een aantal drivers geüpdatet via "Driver Booster 5", misschien dat er daarmee iets fout is gegaan. Iemand een suggestie?
  21. Zo simpel was het blijkbaar, het probleem is opgelost. Merci!
  22. Ik was gewoon aan het werken op mijn laptop (HP Elitebook 850 G4) tot ineens mijn USB-muis niet meer reageerde en de USB-stick die instak niet meer werd herkend. Ik startte mijn laptop dus opnieuw op waarna de muis en USB stick wel terug werkten, maar nu heb ik een aantal nieuwe problemen met mijn laptop. Wanneer ik klik op de Windows knop links onderaan het scherm gebeurt er niets, ik krijg het startmenu dus niet geopend. Het startmenu openen door middel van de Windows toets op het toetsenbord werkt ook niet. Ook de andere knoppen links onderaan (de Windows zoekknop en het tabbladen icoontje) werken niet meer. Ook rechtermuisklikken op eender welk icoontje in het linker deel van de taakbalk (dus ook bij geopende programma's) werkt niet... Wanneer ik de ingebouwde mail applicatie van Windows wil openen krijg ik volgende error: Ik merk ook dat sommige sneltoetsen niet meer werken, bv. de printscreentoets en de ALT+TAB combinatie. Normaal krijg ik ook een icoontje op het scherm te zien als ik het volume wijzig of helemaal stil zet, ook dit verschijnt niet meer. Tussen de verborgen systeempictogrammen zie ik ook maar 4 icoontjes staan terwijl er hier normaal minstens 10 staan: (foto's zijn met de smartphone genomen aangezien de printscreentoets niet meer werkt) Iemand enig idee wat ik hier aan kan doen?
  23. Het opruimen van de tools is gelukt. Het geluid werkt ook nog steeds, ik heb nog geen nieuwe problemen ondervonden. Bedankt voor de hulp!
  24. Ja ik heb de driver van Bang & Olufsen (sp73189) geïnstalleerd waarna het geluid terug werkte. AdwCleaner[S0].txt AdwCleaner[C0].txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.