Ga naar inhoud

Smoosh

Lid
  • Items

    111
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7/ linux mint 17/ Windows XP
  • Monitor
    Samsung
  • Processor
    Intel Core 2 Quad
  • Geheugen
    4GB - Samsung

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Smoosh's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

4

Reputatie

  1. Na lang wachten heeft mijn vriend zijn pc ontvangen (zijn onderdelen waren niet op voorraad.) Hij heeft windows geïnstalleerd en alles werkt naar behoren maar we hadden eerst wel problemen met de driver van de grafische kaart. De SSD werkt supersnel, zowel afsluiten en opstarten en de pc ziet er mooi uit. Het enige wat vreemd leek is dat de scythe fuma koeler er een beetje schuin opzit maar bij nader inzien staat hij er schuin op omdat er plaats moest zijn voor het geheugen. Een prachtige pc zoals ik al verwachtte . We kunnen je niet genoeg bedanken superjona.
  2. Misschien is het toch beter een nieuwe lader aan te schaffen ? Deze kosten niet zo veel (zorg er wel voor dat je voltages en ampère hetzelfde zijn). Indien je toch een nieuwe lader hebt aangeschaft en de tablet steeds traag blijft opladen dan ligt het misschien toch aan de tablet. Ook zou ik willen vermelden dat batterijen hun capaciteit verliezen na een tijd wegens ouderdom. In verband met die batterijen kan het misschien helpen om deze link door te nemen.
  3. hoi magical00, Ik zou ook eens controleren als er geen stof of een ander residu zich in de laadpoort bevindt. http://www.cnet.com/how-to/use-a-toothpick-to-clean-out-your-iphone/
  4. hey xygor en superjona, Misschien kun je tweedehands een monitor aanschaffen? http://www.2dehands.be/computer-game-consoles/computer-onderdelen/monitoren/ En misschien zelfs een windows-licentie? http://www.2dehands.be/computer-game-consoles/games-software/besturingssystemen-drivers/ Dan heb je meer budget over voor de computer. Het is maar een voorstel.
  5. Hey superjona, Sorry voor mijn late antwoord. Ik had het nogal druk. Er zijn een paar dingen veranderd qua budget. ik hem dus gevraagd het lijstje in te vullen dat gaat makkelijker. Nog eens bedankt voor al de moeite. Waarvoor heb ik een PC nodig? TopSolid CAM (CAD/CAM van Missler) en gewoon pc gebruik Wat is mijn budget? 1500 euro Een merkcomputer of een samenstelling? Samenstelling Ga ik overklokken? Nee Ga ik later upgraden? Nee Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? SSD (vanaf 250GB voor windows) en een harde schijf van 1TB (voor de opslag) (als dat mogelijk is) en usb 3.0 Ga ik zelf assembleren? Nee Heb ik een besturingssysteem nodig? Windows 10 Pro Ga ik zelf installeren? Ja tenzij het anders kan Heb ik een voorkeur aan onderdelen? De pc moet aan deze eisen voldoen (http://www.topsolid.com/services/requirements/topsolid-7.htm) Heb ik nog randapparatuur nodig? Nee Heb ik specifieke wensen? zie boven (heb ik een voorkeur aan onderdelen) Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? liever België maar maakt niet uit.
  6. Kan ik meer informatie krijgen over het model van je tablet? Dan kan ik beter helpen
  7. Heb je al cyanogenmod geprobeert ? http://www.cyanogenmod.org/
  8. Heb ik ook eens voorgehad op een medion lifetab. De oplossing die werkte bij mij was het uitvoeren van een hard reset. Maar vergeet niet, een hard reset verwijdert ALLES (apps, foto's, instellingen, berichten,...).
  9. Hey superjona, Inderdaad zeer tevreden, nog eens bedankt voor de samenstelling. Ik heb nog eens nagevraagd en 500 GB lijkt hem wel wat. Ik heb ook nog een vraag: Hoeveel geheugen kan deze huidige samenstelling aan? en is er een mogelijkheid om een betere graphische kaart te krijgen (moet wel een geforce zijn)? (Blijkbaar heeft hij toch meer budget dan mij) Alvast bedankt
  10. Hallo iedereen, Dus mijn vriend zou graag een nieuwe pc kopen. Aangezien mijn pc samengesteld is op deze forum en goed werkt heb ik hem dezelfde samenstelling aangeraden. Mijn vraag is: Is deze samenstelling nog steeds up-to-date of kun je voor dezelfde (of een lagere prijs) betere onderdelen krijgen? Zijn budget is ongeveer hetzelfde als in het topic hierboven (eigenlijk is alles ongerveer hetzelfde), het enige wat hij wil is een ssd i.p.v een hdd (kunnen jullie me er één aanraden?). Alvast bedankt, -Smoosh-
  11. Het programma werkt ook niet maar het maakt niet uit, zoals Hensyr al voorstelde: ik wacht wel op de nieuwe LTS versie van zorin. Ondertussen zal ik gewoon even opgescheept zitten met deze grub. Toch bedankt stegisoft en Hensyr
  12. Ik heb alles uitgevoerd en het werkt niet, ik heb nog steeds dezelfde grub.
  13. Ik heb alles nog eens uitgevoerd (op de correcte manier) en ik heb nog steeds dezelfde grub.
  14. Goedemiddag Hensyr ik heb df uitgevoerd en mijn schijf is dus /dev/sda1. daarna heb ik sudo grub-install /dev/sda1 uitgevoerd en dit was de output: waarschijnlijk betekent dit dat we de moeilijke weg gaan nemen? of moet ik een andere linux file system hebben?
  15. Excuseer voor de vergissing maar voor de duidelijkheid: Ik heb Zorin Os 9 LITE en niet de gewone Zorin Os 9
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.